• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Socijalno-ekonomski savet

soc-ekon-savetBroj: Sl/2017.
Dana, 12.09.2017. godine.

Na poziv Agencije za privredni razvoj grada Modriče – Republika Srpska, predstavnici socijalnih partnera u Socijalno ekonomskom savetu opštine Stara Pazova posetili su Sajam privrede koji je održan 08. i 09. septembra.

soc-ekon-savetU okviru 11. Regionalnog sajma privrede koji se održava na pazovačkim bazenima, dana 06. oktobra 2017. godine sa početkom u 13:00 časova, održati će se prezentacija - javna tribina pod nazivom: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi".

soc-ekon-savetDana 06. oktobra 2017. godine, sa početkom u 13:00 časova održana je Javna tribina na temu: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi". Tribina je održana u okviru 11. Regionalnog Sajma privrede na kompeksima Bazena u Novoj Pazovi.

soc-ekon-savetSocijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije organizuje okrugli sto na temu: "Socijalni dijalog između sindikata i poslodavaca i mirno rešavanje radnih sporova".

soc-ekon-savetDana 08. decembra 2017. godine članovi lokalnog Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova učestvovali su u radu Konferencije pod nazivom: "ZA RAZVOJ PRIVREDE, UZ UNAPREĐENjE SOCIJALNOG DIJALOGA" čiji je organiziator Pokrajinski Socijalno-ekonomski savet, a održana je u Privrednoj komori Vojvodine u Novom Sadu.

soc-ekon-savetDana 10.01.2018. godine u Staroj Pazovi je održana 21. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 16:00 časova.

soc-ekon-savetDana 09.03.2018. godine sa početkom u 14:30 časova, u maloj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi, održana je 10. sednica Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno, Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

soc-ekon-savetDana 18. aprila 2018. godine u Staroj Pazovi je održana 22. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 14:00 časova.

soc-ekon-savetU petak 11. maja 2018. godine, sa početkom u 12:00 časova u Ekonomsko-trgovinskoj školi "Vuk Karadžić" u Staroj Pazovi održano je predavanje za maturante završnih razreda ove škole na temu: "Siva ekonomija i rad na crno" u organizaciji Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova, drugo po redu nakon Tehničke škole.

soc-ekon-savetDana 30. avgusta 2018. godine sa početkom u 15:00 časova u Staroj Pazovi je održana 23. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije