• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Odeljenje za inspekcijske poslove i komunalne delatnosti vrši poslove koji se odnose na uređenje uslova obavljanja i razvoj komunalnih delatnosti, sprovodi poslove davanja saglasnosti na strateške procene planskih dokumenata, procenu uticaja projekata na životnu sredinu, izdavanja integrisanih dozvola, izradu programa zaštite životne sredine i programa monitoringa buke i vazduha i praćenja stanja životne sredine, utvrđuje mere i uslove zaštite od buke za javne skupove i aktivnosti.

Odeljenje vrši izdavanje dozvola za sakupljanje, transport, skladištenje, tretman i odlaganje internog i neopasnog otpada na teritoriji opštine kao i izdavanje odobrenja za lokaciju za tretman otpada u mobilnom postrojenju koji se vrši na teritoriji opštine.

Reguliše i obezbeđuje komunalni red u naseljima, vrši inspekcijski nadzor u komunalnoj oblasti i oblasti zaštite životne sredine Stara se o obezbeđivanju uslova za trajno obavljanje i razvoj komunalnih delatnosti.

Vrši upravno pravne poslove u vezi inspekcijskog nadzora iz oblasti komunalnih delatnosti i zaštite životne sredine i sprovodi postupak izvršenja po izvršnim odlukama donetim u prvostepenom postupku iz ove oblasti.

Vrši i druge poslove u skladu sa zakonom, Statutom i odlukama opštine, a po nalogu Predsednika opštine, načelnika Opštinske uprave i načelnika Odeljenja.

Načelnik odeljenja: Zorica Jančić

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije