• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Obaveštenja

grb thumbObaveštavamo Vas da će se dana 09.07.2020. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji vaše opštine. Vreme početka tretmana 8:00h.

grb thumbObaveštavamo Vas da će se dana 07.07. – 18.07.2020. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji vaše opštine. Vreme početka tretmana 7:00h.

grb thumbOdeljenje za javne prihode Opštinske uprave opštine Stara Pazova, obaveštava privrednike koji obavljaju privrednu delatnost preko samostalnih radnji ili privrednih društava da su u obavezi da do 31.07.2020. godine dostave poresku prijavu za utvrđivanje naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine u skladu sa Uredbom o kriterijumima za određivanje aktivnosti koje utiču na životnu sredinu prema stepenu negativnog uticaja na životnu sredinu koji nastaje obavljanjem aktivnosti, iznosima naknada, uslovima za njeno umanjenje, kao i o kriterijumima koji su od značaja za uticaj fizičkih lica na životnu sredinu.

grb thumbObaveštavamo Vas da će se u periodu od 15.06. do 25.06.2020. godine, firma "Delco" d.o.o. iz Novog Sada vršiti tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vaduha i sa zemlje na teritoriji opštine Stara Pazova.

grb thumbPoštovani građani, obaveštavamo vas da su od 06.12.2019. godine umanjene takse za elektronske prijave prava industrijske svojine.

grb thumbObaveštavaju se građani Stare Pazove da je u prilogu objavljen spisak sa ažuriranim rasporedom ulica za određena biračka mesta te da mogu obaviti uvid u isti.

grb thumbGrađani opštine Stara Pazova koji imaju registrovan profil na Portalu eUprava od danas dobijaju elektronsko Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu putem nove usluge elektronske dostave u svoje Jedinstveno elektronsko sanduče na ovom portalu.

grb thumbNa osnovu člana 14. i 15. Zakona ojedinstvenom biračkom spisku ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009 i 99/2011), tačke 9. i 10. Uputstva za sprovođenje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku ("Službeni glasnik RS", br. 15/2012, 88/2018 i 67/2020), a u vezi sa Odlukom o raspisivanju izbora za narodne poslanike Narodn e skupšti ne Republik e Srbije ("Sl. glasnik RS", broj 19/2020 i 68/2020), Odlukom o raspisivanju izbora za poslanike u skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine ("Sl. list Autonomne Pokrajine Vojvodine", broj 15/2020 i 26/2020) i Odlukom o raspisivanju izbora za odbornike skupština gradova i skupština opština u Republici Srbiji ("Sl. glasnik RS", broj 19/2020 i 68/2020), raspisanih za 21. jun 2020. godine, Opštinska uprava opštine Stara Pazova obaveštava građane opštine Stara Pazova povodom predstojećih izbora za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, izbora za poslanike u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine i izbora za odbornike skupština gradova i skupština opština u Republici Srbiji, koji će se održati 21.juna 2020. godine da građani opštine Stara Pazova mogu vršiti uvid u deo biračkog spiska i tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u biračkom spisku uz odgovarajuće dokaze u zgradi opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska br. 11, u kancelariji broj 47/II sprat, svakim danom od 7,30 do 15,00 časova, najkasnije do 05. juna 2020. godine do 24,00 časa, odnosno do zaključenja biračkog spiska.

grb thumbVlada Republike Srbije na predlog Ministarstva privrede usvojila je Program finansijske podrške privrednim subjektima za održavanje likvidnosti i obrtna sredstva u otežanim ekonomskim uslovima izazvanim pandemijom COVID – 19.

grb thumbObaveštavaju se sportski radnici da su objavljene preporuke za nastavak trenažnog procesa u svim sportskim objektima vrhunskih sportista i ostalih sportista u sistemu sporta Republike Srbije u primeni mera prevencije i smanjenja rizika prenošenja virusa SARS-CoV-2.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije