• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Poljoprivreda

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o javnim pozivima.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o Bespovratnim sredstva za razvoj lovstva u AP Vojvodini.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linka u prilogu možete se informisati o subvencijama za podizanje višegodišnjih zasada voća i hmelja.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linka u prilogu možete se informisati o Javnom pozivu za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2021. godini.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o bespovratnim podsticajnim sredstvima za poljoprivredu u saradnji sa Svetskom bankom.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linka u prilogu možete se informisati o podnošenju zahteva za subvencije po košnici pčela.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o bespovratnim podsticajnim sredstvima za poljoprivredu u saradnji sa Svetskom bankom.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o najnovijim konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

grb thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se više informisati o tome kakve se subvencije očekuju od Razvojnog fonda Vojvodine u 2021. godini.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linka u prilogu možete se informisati o najnovijem konkursu i podsticajima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije