• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Novosti

naslovna zlatne odbojkasice na prijemu kod predsednika radinovicaOpština Stara Pazova organizovala je početkom maja meseca svečani prijem za odbojkašice iz ŽOK „Jedinstvo“ Stara Pazova, koje su nedavno osvojile BPŠ Superlige Srbije i time ostvarile najveći uspeh u klupskoj istoriji, ali i u istoriji kolektivnog sporta u našoj opštini.

naslovna opstina stara pazova pohvaljena od strane mdulsMinistar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović posetio je ove nedelje opštinu Stara Pazova kako bi obišao Jedinstveno upravno mesto - Pisarnicu, koja je među pionirima jednošalterskog sistema u Srbiji i u koje je MDULS investiralo 8,5 miliona dinara.

naslovna od danas u pazovu i zbog sopinga novi big trzni centarPoboljšanje životnog standarda građana opštine Stara Pazova u poslednjih deset godina, rezultiralo je stvaranjem potrebe i uslova za otvaranjem velikog tržnog centra. Kompanija BIG CEE, za svoj deseti Big šoping centar odabrala je upravo našu opštinu i to lokaciju između dve Pazove, odmah do supermarketa nemačkog Lidl-a, preko puta pazovačkih bazena. Ceremoniji presecanja svečane vrpce, prisustvovali su domaćin, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Srbije, Tomislav Momirović, generalni direktor kompanije BIG CEE u Srbiji, Lev Vajs i ambasador Izraela u Srbiji Jakel Vilan.

naslovna predsednik vucic potvrdio stizu nove investicije u opstinu stara pazovaPredsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je u petak, 17. marta opštinu Stara Pazova, gde je u pratnji predsednika Opštine Stara Pazova, Đorđa Radinovića obišao proizvodni pogon kompanije „Stamevski“, koja ove godine obeležava 70 godina rada.

naslovna ministar sporta u poseti opstini stara pazovaMinistar sporta u Vladi Republike Srbije, Zoran Gajić, državni sekretar Marko Kešelj i posebni savetnik Dejan Bojović, posetili su opštinu Stara Pazova, gde su u pratnji predsednika Opštine, Đorđa Radinovića i najbližih saradnika, obišli Osnovnu školu „Rastko Nemanjić – Sveti Sava“ u Novoj Pazovi i odbojkaški klub „Mladost“.

naslovna opstina nagradila najbolje sportisteViše od pola veka duga tradicija nagrađivanja najuspešnijih sportista sa teritorije opštine Stara Pazova, posle dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, ove godine je nastavljena. Opština Stara Pazova i Radio – televizija Stara Pazova redovno prate rezultate staropazovačkih sportista, njihove uspehe, ciljeve, ali i potrebe i u skladu sa tim, vrednim nagradama koje im na ceremoniji dodeljuje, dokazuje da se sva njihova odricanja i trud, te pozitivna promocija vide i cene.

naslovna opstinu posetila delegacija iz republike srpskeČesto je Opština Stara Pazova, u javnosti, prepoznata kao primer dobre prakse i sredina, koja se svojim velikim privrednim razvojem poslednjih deset godina svrstala u prvi plan, ne samo među gradovima i opštinama u Srbiji, već i u regionu. Koji je to pristup privredi, investitorima, koja je procedura i kako izgleda neophodna komunikacija zaposlenih u našoj lokalnoj administraciji sa potencijalnim investitorima, a koji na koncu dovodi do novih radnih mesta i boljeg života građana, čest je razlog posete delegacija iz Srbije i regiona.

naslovna kontinuitet u podrsci zdravstvu opstina dodelila kljuceve novih vozilaSamo tokom 2021. i 2022. godine, na inicijativu rukovodstva Opštine, lokalna samouprava je, za potrebe lokalne zdravstvene ustanove „Dr J.J. Zmaj“ Stara Pazova finansirala nabavku novih šest putničkih i pet sanitetskih vozila, čija je ukupna vrednost blizu 40 miliona dinara. Ovo je nastavak ulaganja u stvaranju uslova za efikasniji rad službi staropazovačkog Doma zdravlja, koji je do sada, uz pomoć Opštine proteklih godina, značajno obnovio svoj vozni park.

naslovna predsedniku radinovicu urucena replika bodeza vozda karadjordjaDan državnosti Republike Srbije, obeležen je svečano i u opštini Stara Pazova, svečanošću koje su rezervne vojne starešine AP Vojvodine i rezervne vojne starešine Nove Pazove, održale u galeriji Kulturnog centra u Novoj Pazovi. U okviru prigodnog programa posvećenog prazniku, mogao se videti i čuti nastup hora OŠ "Rastko Nemanjić - Sveti Sava", a nakon predviđenog kulturnog programa, usledilo je dodeljivanje zahvalnica koje su pripremile pomenute dve organizacije najzaslužnijim građanima. Ovom prilikom, predsedniku Đorđu Radinoviću uručena je replika bodeža Vožda Karađorđa, koju je nosio za vreme Prvog Srpskog ustanka, a na kojoj su ugravirane reči: „Rođeni pobednik“.

naslovna opstina ulozila 17 miliona dinara u obnovu i rekonstrukciju filijale rfzo“Više decenija u ovaj objekat nije ništa ulagano, ovo je bila jedna od najružnijih zgrada u Staroj Pazovi. Danas izgleda sasvim drugačije. Drago mi je što smo našli zajednički jezik, renovirali celokupan prostor i što na ovaj način i ovakvu saradnju lokalne samouprave i republičkih institucija dajemo lep primer i ostalim sredinama. Za opštinu Stara Pazova je ovo od velikog interesa, jer ovde dolaze naši građani, njima nije bitno da li je zgrada republička ili opštinska, bitno je da dobiju potrebna dokumenta u prijatnom i adekvatnom prostoru “, istakao je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, prilikom obilaska renovirane zgrade ispostave Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Staroj Pazovi, koja je zajedničkim sredstvima opštine i republike kompletno spolja i iznutra renovirana.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije