• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Novosti

naslovna dodela ugovora o bespovratnoj novcanoj pomoci preduzetnicimaKako bi pomogla malim privrednicima na jačanju konkurentnosti, unapređenju tehnoloških procesa, proizvoda i usluga, povećanja vrednosti i obima prometa, smanjenja troškova finansiranja proizvodne opreme i repromaterijala, Opština Stara Pazova je ove godine putem Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva, mikro i malih pravnih lica izdvojila šest miliona dinara.

naslovna regionalni sajam privrede u opstini stara pazova od 30 septembraOpština Stara Pazova, vodeća u Srbiji po razvijenosti, broju preduzeća, preduzetnika i zaposlenih, otvoriće narednih dana još dvestotinak novih radnih mesta, najavljeno je danas uoči početka 14. Regionalnog sajma privrede. Sajam će biti održan 30. septembra i 1. oktobra u kompkeslu sportsko- rekreativnog centra u Novoj Pazovi od 10 do 17 časova, a ulaz je besplatan.

naslovna zaposljavanje gradjana i ponuda kvalitetnih radnih mesta i dalje prioritet rukovodstva opstine stara pazovaOpština Stara Pazova od 2012. godine, godišnje izdvaja oko 10 miliona dinara budžetskih sredstava za podsticaj zapošljavanja naših sugrađana, iako je poznato da je stopa nezaposlenosti u našoj opštini među najnižim u Srbiji.

naslovna poklon auto sedista za novorodjencadRoditeljima čija su deca rođena u periodu od 01. januara do 30. aprila ove godine, a koji su putem Javnog poziva o dodeli besplatnih auto sedišta Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova, odabrani za dodelu istih, danas je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović na gradskom trgu u Staroj Pazovi podelio nova auto sedišta, marke Nania.

naslovna svih 615 djaka prvaka od opstine dobili nove udzbenike i pribore za polazak u skoluKako bi na što adekvatniji način pomogli rasterećenju kućnog budžeta roditelji, koji ove godine prvi put upisuju decu u osnovnu školu, Opština Stara Pazova je opredelila novčana sredstva za nabavku udžbenika za prvi razred, kao i za nabavku neophodnog školskog pribora za sve đake, koji po prvi put sedaju u školske klupe.

naslovna pune klupe djaka u novoj modernoj zgradi os vera miscevic u belegisuPočetak nove školske godine za učenike Osnovne škole „Vera Miščević“ u Belegišu dobiće posebno mesto u letopisu ove ustanove, jer su đaci sa svojim drugarima u nove klupe seli u potpuno novom, savremeno izgrađenom objektu škole. Prvog septembra, vrata nove škole učenicima su otvorili domaćin, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, premijerka Srbije, Ana Brnabić i ministar prosvete u Vladi Republike Srbije, Branko Ružić, koji su povodom početka nove školske godine i otvaranja novog objekta osnovne škole posetili Belegiš.

naslovna dom zdravlja od opstine dobio nova vozila brza i efikasnija medicinska pomoc znaci spasen ljudski zivotStaropazovački Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ od sada je bogatiji za šest novih vozila zahvaljujući direktnoj finansijskoj podršci Opštine Stara Pazova, a sve kako bi neophodna medicinska pomoć lakše i brže stizala do pacijenata kojima je hitno potrebna. Ključeve šest potpuno novih automobila i saniteta direktorki Doma zdravlja, dr Snežani Tabaković, uručio je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović u prisustvu dr Snežane Bojanić, pomoćnice pokrajinskog sekretara za zdravstvo.

naslovna tradicionalno nagradjeni najbolji ucenici svih pazovackih skolaOpština Stara Pazova nastavila je tradiciju nagrađivanja najuspešnijih učenika osnovnih i srednjih škola. I ove godine, leto kada se đaci odmaraju, bio je u znaku analiziranja rezultata i dostignuća učenika i nastavnika iz prethodne školske godine i pripremi vrednih nagrada.

naslovna novi kontigent od 250 kanti i kontejnera aktivna podrska ministarstva zastite zivotne sredine lokalnim samoupravamaKako bi se građanima unapredio kvalitet života, sa akcentom na zaštitu životne sredine, Opština Stara Pazova, zajedničkim snagama sa javnim komunalnim preduzećem „Čistoća“, godinama unazad aktivno radi na zanavljanju neophodnih oprema, raznih adekvatnih mašina, novih tehnologija itd. Inicijativom predsednika Opštine Đorđa Radinovića i dobro osmišljenom strategijom za zdravo poslovanje svih javnih preduzeća, staropazovačka Opština danas ima efikasnu i unapređenu javnu uslugu prema građanima iz svih poverenih delatnosti.

naslovna od 2013 do danas opstina nagradila oko najboljih 90 pazovackih ucenika putovanjem na krfKako je epidemiološka situacija ove godine dozvolila putovanja na grčko primorje, Opština Stara Pazova nije zaboravila najuspešnije učenike osnovnih škola. I ove godine uz saradnju sa Patrijaršijom Srpske Pravoslavne crkve, četrnaest najboljih đaka (7 iz prošle i 7 iz ove školske godine) otputovaće na grčko ostrvo Krf krajem avgusta meseca u okviru projekta „Stopama naših predaka“.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije