• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna predstavnici zemlje velikog prijatelja republike srbije u poseti staropazovackoj opstiniPo ugleda na bilateralne, prijateljske odnose i mostove saradnje koje je trasirala Republika Srbija i Opština Stara Pazova inicira i gradi kvalitetne prijateljske odnose sa državama i gradovima van granica otadžbine. Prošlog meseca u prvoj zvaničnoj poseti našoj O pštini boravio je ambasador islamske repubike Iran, Nj.E. Rašid Hasan Por. Sa svojim najbližim saradnicima, srdačan doček u zgradi opštinske uprave, priredio mu je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Srbija i Iran su u tradicionalno dobrim prijateljskim odnosima, što je i bila inicijalni motiv o kome su govorili predstavnici ambasade Irana. “Jedna od glavnih naših misija je poseta različitih delova zemlje, ostvarivanje saradnji i uspostavljanje prijateljstava. Ovom posetom sam se upoznao sa novim gradom, potencijalnim mogućnostima za saradnju i sa ljudima. Tvrdim da se mora izaći iz Beograda ako hoćete da upoznate Srbiju. Od gospodina Radinovića smo čuli da postoje velike mogućnosti za našu saradnju i u kulturi, sportu, privredi… Zahvaljujući odlučnosti i volji lidera naših zemalja, odnosi su nam sve bolji i bolji”, rekao je ambasador Hasan Por.

„Izuzetno mi je drago da su nas posetili prijatelji iz iranske ambasade, staropazovačka Opština jedna je od najrazvijenijih u Srbiji, pa je samim tim i saradnja ambasade i Opštine na više nivoa u budućnosti logičan sled koraka“, istakao je predsednik Đorđe Radinović.

Delegacija je uz predstavnike lokalne samouprave obišla i Nacionalnu kuću fudbala, upoznavši se bliže sa srpskom fudbalskom tradicijom, nakon čega su imali prilike da obiđu i jedan od najvećih logističkih centara u regionu, objekat kompanije „Transfera“. Ambasador Hasan Por i predsednik Radinović su se složili da je ova poseta dobar početak budućeg prijateljstva.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije