• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Kabinet predsednika opštine vrši stručne, savetodavne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za ostvarivanje nadležnosti i ovlašćenja predsednika i zamenika predsednika opštine, koji se odnose na predstavljanje opštine u odnosima prema pravnim i fizičkim licima u zemlji i inostranstvu.

Vrši pripremu međunarodnih i razvojnih projekata i monitoring projektnih aktivnosti opštine.

Vrši pripremu za radne i druge sastanke predsednika i zamenika predsednika opštine, prati aktivnosti na realizaciji utvrđenih obaveza, koordinira aktivnosti na ostvarivanju javnosti rada, vrši prijem stranaka koji se neposredno obraćaju predsedniku i zameniku predsednika opštine, vrši protokolarne poslove povodom prijema domaćih i stranih predstavnika gradova, kulturnih, sportskih i drugih predstavnika, povodom dodeljivanja javnih priznanja, kao i druge protokolarne poslove koje odredi predsednik i zamenik predsednika opštine.

Kabinet predsednika vrši raspoređivanje akata, koji se odnose na predsednika i zamenika predsednika opštine, ustrojava evidenciju i vrši njihovo arhiviranje u skladu sa važećim propisima. Pruža tehničku pomoći investitorima u realizaciji investicionih aktivnosti u cilju ekonomskog razvoja opštine.

Šef kabineta je zadužen za sve poslove u oblasti Odnosa sa javnošću, koji se prevashodno ogleda u saradnji i svakodnevnom kontaktu sa lokalnim i nacionalnim medijima i javnim glasilima, organizaciji i osmišljavanju javnih medijskih nastupa opštinskog rukovodstva, koncipiranju svih vesti o aktivnostima od značaja za građane i opštu javnost, ažuriranju sadržaja zvaničnih opštinskih internet prezentacija, pripremi i objavljivanju vesti na zvaničnim opštinskim stranicama na društvenim mrežama itd.

Kabinet prima i distribuira poruke i pitanja građana nadležnim organima opštine i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opština i prosleđuje odgovore građanima na postavljena pitanja i primedbe.

Kabinet predsednika vrši i druge administrativno tehničke poslove po nalogu Predsednika i zamenika predsednika opštine i načelnika Opštinske uprave.

Šef kabineta: Irena Uhrik

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije