• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Najave događaja

naslovna pazljivkova smotraOsmog februara svi predškolci i učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola staropazovačke opštine učestvovaće u školskoj smotri u okviru takmičenja "Pažljivkovova smotra".

naslovna najava takmicenja pazljivkova smotra u opstini stara pazovaDesetog februara u svim osnovnim školama i predškolskim ustanovama đaci staropazovačke opštine su učestvovali na školskom takmičenju, čime je otpočela smotra. Takmičenje je obuhvatilo 597 đaka prvog razreda, 643 đaka drugih razreda kao i 635 predškolaca, od čega je većina učenika radila testove.

FxC67wVwbHvZtcvdhpOatX4NNw1ou1V7 1000U periodu od 16. do 22. septembra obeležava se evropska nedelja mobilnosti pod sloganom "Krećimo se održivo. Ostanimo zdravi." Ideja kampanje je promovisanje aktivnih vidova prevoza kao što su vožnja bicikla i pešačenje, a kulminacija će biti 22. septembra koji se obeležava kao Dan bez automobila.

naslovna exchange5U četvrtak 17. septembra u 11. časova održaće se prezentacija Portfolija javne imovine i privlačenje investicija u opštinu Stara Pazova u okviru projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom svojinom u opštinama Stara Pazova i Ruma” u okviru grant šeme programa Exchange 5.

naslovna trinaesti mini tini festTradicionalni dečiji muzičku festival ove godine puni 18. rođendan. Kao i svake godine, osnovci sa teritorije opštine Stara Pazova, će predstaviti svoje pevačko umeće u dve kategorije: mini - od I do IV i tini - od V do VIII razreda.

naslovna osvajaci vojkaPozivaju se svi građani opštine Stara Pazova da svojim prisustvom uveličaju 10. moto skup u Vojki koji će se održati u nedelju, 01.09.2019. godine. Nakon defilea nastupa rok grupa Osvajači.

kulturno leto 2019 topalkoPored bogatog kulturno-umetničkog programa i niza muzičkih koncerata različitih žanrova za sve sugrađane, koje lokalna samouprava najavljuje povodom dolazećeg Dana Opštine (od 31. jula do 2.avgusta) uskoro će u više mesta staropazovačke Opštine biti održano nekoliko koncerata narodne muzike.

naslovna-PazovizijaObaveštavaju se građani Opštine Stara Pazova da će se 26. aprila 2018. godine u Pozorišnoj sali održati muzički festival takmičarskog karaktera "Pazovizija 2018".

Društveno odgovorno poslovanje i briga o učesnicima u saobraćajuIzvesan broj kompanija, koje posluju na teritoriji Opštine Stara Pazova veliku pažnju obraćaju na oblast društvene odgovornosti kada su u pitanju njihovi zaposleni, klijenti, kupci,proizvodni procesi, uticaj na životnu sredinu itd.

kvizomaniOve godine svetsko kviz prvenstvo održava se u Staroj Pazovi. Prvenstvo okuplja oko 60 takmičara, koji će na višečasovno nadmetanje doputovati u Staru Pazovu u subotu, 7. juna. Ovo je 12. po redu Šampionat, a Republika Srbija je prošle godine ekipno bila šestoplasirana među 40 država učesnica, što je jedan od najboljih uspeha do sada.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije