• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Nataša Eror,
Predsednik Skupštine

Predsednica SO Natasa MicicPrvo radno iskustvo stekla je u Tehničkoj školi “Milenko Verkić Neša“ u Pećincima i u ETŠ „Vuk Karadžić“ kao profesor srpskog jezika i književnosti i kao nastavnik engleskog jezika. Radila je u dve osnovne škole u staropazovačkoj opštini, u OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ i u OŠ „Simeon Aranicki“.

Kao nastavnik, postizala je sa učenicima odlične rezultate na takmičenjima i konkursima, kao i na konkursima za nastavnike. 2013. godine dobila je pohvalnicu od Opštine Stara Pazova za postignute rezultate u školskoj 2012/2013. godini. Od 2005. do 2015. godine radila je kao lektor u „Pazovačkoj reviji“.

Kao bibliotekar škole, sarađivala je sa izdavačkim kućama „Laguna“, „Kreativni centar“, „Odiseja“, „Evrogiunti“ i bila nosilac kulturnih aktivnosti. Pored toga što je radila kao nastavnik i bibliotekar škole, učestvovala je i u radu Školskog odbora (od 2009. do 2015.), prvo kao zamenik predsednika, a kasnije tokom dve godine i kao predsednik Školskog odbora OŠ „Simeon Aranicki“. Ovo je bilo dragoceno iskustvo za nju jer se bavila i neposrednim rukovođenjem školom, te je znanja, veštine i radno iskustvo implementirala u rukovođenju osnovnom školom u Vojki.

Nakon parlamentarnih i lokalnih izbora, održanih 21. juna 2020. izabrana je kao jedan od kandidata odbornika za sastav Skupštine opštine Stara Pazova, na listi „Aleksandar Vučić - Za našu decu“.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije