• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbU Staroj Pazovi je dana 15. januara 2020. godine održana 38. sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Na sednici je usvojen Finansijski Plan za rad SES-a za 2020. godinu, a namena sredstava su usklađena sa odobrenom apropiracijom u usvojenom budžetu opštine Stara Pazova za 2020. godinu.

Savet je u skladu sa Zakonom o socijalno-ekonomskom Savetu i Pravilnikom o radu, doneo Odluku o razrešenju starog i imenovanju novog rukovodstva Saveta. Na osnovu predloga socijalnog partnera Opštinskog veća opštine Stara Pazova, za predsedavajuću SES-a za 2020. godinu jednoglasno je izabrana Suzana Ilić,članica Saveta ispred socijalnog partnera lokalne uprave opštine Stara Pazova, a za zamenika predsedavajuće u 2020. godini, jednoglasno je izabran Vladimir Ćulaja, član Saveta ispred socijalnog partnera Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Stare Pazove.

Savet je doneo Odluku o zaključivanju Ugovora o pružanju knjigovodstvenih usluga za potrebe SES-a u 2020. godini i Odluku o imenovanju lica ovlašćenih za potpisivanje finansijske i druge dokumentacije Saveta.

Sekretar SES-a:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući SES-a:
Suzana Ilić s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije