• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetZanatsko - preduzetničko udruženje grada Doboj obeležilo je dana 22. oktobra 2019. godine svoj dan i krsnu slavu udruženja - Sveti Stefan Srpski, a svečanosti su prisustvovali i gosti iz privrednih udruženja Paraćina, Ćuprije i Stare Pazove.

U poseti Zanatsko - preduzetničkom udruženju Doboj, povodom dana udruženja i krsne slave Svetog Stefana Srpskog, bili su Jovo Bijelić i Vladimir Ćulaja kao predstavnici Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Stara Pazova i članovi Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova, i Milenko Vučinović, sekretar SES-a opštine Stara Pazova.

Tom prilikom izvršen je prijem u Gradskoj upravi grada Doboj, a sa predstavnicima preduzetničkih udruženja iz opština Ćuprija, Paraćin i Stara Pazova, sastao se Zamenik gradonačelnika grada Doboja Vlado Blagojević. Sastanku je prisustvovao i šef kabineta gradonačelnika grada Doboja Dragan Vasilić, kao i predstavnici dobojskog udruženja preduzetnika.

Zamenik gradonačelnika Doboja Vlado Blagojević zahvalio je predstavnicima ovih i drugih lokalnih zajednica u Srbiji koji su pružili nesebičnu pomoć Doboju nakon poplava iz 2014. godine.

Po rečima predsednika Zanatsko - preduzetničkog udruženja grada Doboja, Radomira Božičkovića, istaknuto je da proizvodnja u realnom sektoru na području grada Doboj pokazuje trend blagog rasta kao i porast broja članova udruženja, a zasluge za oporavak realnog sektora ima i odnedavno bolja saradnja sa predstavncima Gradske uprave Doboj.

Kroz razgovor je istaknuta višegodišnja saradnja preduzetnika opština Ćuprija, Paraćin i Stara Pazova, sa zanatsko preduzetničkim udruženjem grada Doboja i izražena želja za nastavkom i unapređenjem privredne saradnje i u narednom periodu.

U prethodnom periodu Socijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova je na poziv Udruženja privrednika iz opština Modriča i Paraćin, a u saradnji sa Unijom poslodavaca Stara Pazova i Lokalnom samoupravom - opštinom Stara Pazova organizirao učešće na pomenutim manifestacijama privrednog karaktera predstavnika Unije poslodavaca Stara Pazova i lokalne samouprave opštine Stara Pazova, zastupljenih u SES-u opštine Stara Pazova Tako je organiziran odlazak i učešće na Sajmu privrede koji je održan u Modriči dana 05. i 06. septembra 2019. godine i na Međunarodnom sajmu privrede u Paraćinu koji je održan 10. i 11. oktobra 2019. godine.

Na štandu opštine Stara Pazova, posetiocima obe sajamske manifestacije, predstavljeni su privredni potencijali opštine Stara Pazova, proizvodni program privrednika koji deluju i rade na području opštine Stara Pazova kao i Turistički potencijali opštine Stara Pazova.

Sekretar SES-a:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući SES-a:
Rade Erceg s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije