• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetU Staroj Pazovi je dana 10. januara 2022. godine, sa početkom u 13,00 časova, održana 50. sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Na sednici su razmatrani i usvojeni Zapisnici sa održanih sednica i to: 43,44,45,46,47,48 i 49. Sednica SES-a.
Sednici Saveta je prethodila 38. sednica Kolegijuma SES-a, koja je održana 10.01.2022. sa početkom u 12,00 časova, na kojoj su usvojeni Zapisnici sa 36. i 37. Sednice Kolegijuma i razmatrani materijali i predlozi Dnevnog reda i Odluka za 50.sednicu Saveta.
Savet je na sednici razmatrao i usvojio Finansijski Plan za redovno funkcionisanje i rad SES-a opštine Stara Pazova za 2022. godinu.

Savet je razmatrao i konsenzusom usvojio Izveštaj o radu SES-a u protekloj 2021. godini.
Savet je usvojio Odluku o razrešenju dužnosti dosadašnjeg predsedavajućeg Socijalno- ekonomskog saveta Vladimira Ćulaje, člana Saveta ispred socijalnog partnera Unije poslodavaca Srbije-poslodavci Stare Pazove i zamenika predsedavajućeg Socijalno-ekonomskog saveta Erceg Radeta– člana Saveta ispred ispred socijalnog partnera Saveza samostalnih sindikata Srbije za opštinu Stara Pazova, koji su ovu dužnost obavljali u proteklom mandatnom periodu u 2021. godini, zbog isteka mandata na koji su izabrani.
Za predsedavajućeg SES-a za 2022. godinu imenovan je Drago Kukolj, član SES-a ispred socijalnog partnera Saveza samostalnih sindikata za opštinu Stara Pazova,a za zamenika predsedavajućeg za 2022. godinu imenovan je Željko Šolaja, član SES-a ispred socijalnog partnera opštine Stara Pazova.
Usvojena je Odluka o sklapanju Ugovora o pružanju knjigovodstvenih usluga za potrebe SES-a u 2022. godini sa knjigovodstvenom agencijom "Informacioni biro" iz Stare Pazove.
Usvojena je Odluka o imenovanju ovlašćenih lica za potpisivanje finansijske i druge dokumentacije Saveta za 2022. godinu.
Razmatrane su aktivnosti i obaveze Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova u 2022. Godini, prema Istorijskom arhivu Srema u Sremskoj Mitrovici, proistekle iz Zakona o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti, sa rokovima za izvršenje obaveza. O tim obavezama na SES-u su usvojeni odgovarajući zaključci.
Sednica je završena u 13,35 časova.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući SES-a:
Vladimir Ćulaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije