• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetDana 18.05.2020. godine sa početkom u 11,00 časova, u Staroj Pazovi, održana je 12. sednica Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno, Socijalno - ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

Sednica Radne grupe ranije je zakazana za 18. mart 2020. godine, ali je odložena zbog uvođenja vanrednog stanja i situacije nastale pojavom virusa Covid-19.

Ceneći i poštujući preporuke za primenu strogih preventivnih mera, i ponovljena sednica zakazana u novom terminu je održana elektronskim putem.

Na sednici je razmatran i jednoglasno usvojen Zapisnik sa 11. sednice Radne grupe.

Razmatran je Izveštaj o radu i izvršenju Akcinog plana rada Radne grupe u 2019. godini. Nije bilo primedbi i Izveštaj je usvojen konsenzusom.

U Predlogu Plana rada za 2020. godinu razmatrane su moguće aktivnosti za dalji rad, a akcent u radu je stavljen na kontinuirano preventivno delovanje i edukaciju, ukazivanjem na pojave ,,sive ekonomije i rada na crno,, u našem društvu i na štetne posledice istih.

Predlog Akcionog Plana rada Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno za 2020. godinu, od strane Radne grupe je usvojen, a Socijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova, će ovaj predlog Akcionog plana rada razmatrati i doneti odgovarajući zaključak na narednoj sednici SES-a.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući Radne grupe:
Boško Sovilj

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije