• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetDana 13. januara 2023. godine sa početkom u 11,00 časova u maloj sali opštine Stara Pazova održana je 56. redovna sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Prethodno je u maloj sali održana i sednica Kolegijuma SES-a, koji je predložio dnevni red i predloge za sednicu Saveta. Na sednici su razmatrani i usvojeni Zapisnici sa održane 54. i 55. Sednice SES-a.

Razmatrana je i usvojena Analiza rezultata nakon predavanja na temu "Siva ekonomija i rad na crno" održanog u organizaciji SES-a, za učenike završnih razreda srednje Ekonomsko-trgovinske i Tehničke škole iz Stare Pazove.

Obrazloženi su grafički prikazi rezultata znanja, koje su nakon predavanja pokazali učenici koji su pisanim putem odgovarali popunjavanjem odgovarajućeg upitnika. Savet je usvojio predlog da se ubuduće obrati pažnja na uočene slabosti, i nastavi sa radom određenim aktivnostima Radne grupe SES-a za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno.

Savet je razmatrao i usvojio Informaciju o održanoj Javnoj tribini u organizaciji SES-a, na temu: "Mirno rešavanje radnih sporova". Tribina je održana u okviru Regionalnog sajma privrede u Novoj Pazovi, a predavači su bili predstavnici Republičke Agencije za mirno rešavanje radnih sporova.

Na sednici je usvojen Finansijski Plan za redovno funkcionisanje i rad Socijalno ekonomskog saveta za 2023. godinu. Razmatran je predlog i donesena Odluka o sklapanju Ugovora o vođenju knjigovodstva za potrebe SES-a u 2023. godini sa knjigovodstvenom agencijom "Informacioni biro" iz Stare Pazove.

Na sednici je razrešeno dosadašnje rukovodstvo SES-a, zbog isteka mandata. Za predsedavajuću SES-a za 2023. godini imenovana je Suzana Ilić, član SES-a ispred lokalne uprave opštine Stara Pazova, a za zamenika predsedavajuće imenovan je Boško Sovilj, član SES-a ispred Unije poslodava Srbije – poslodavci Stare Pazove.

Na sednici je razrešen dužnosti Milenko Vučinović, dosadašnji sekretar Socijalno ekonomskog saveta zbog odlaska u penziju. Imenovana je Marija Radaković, diplomirana pravnica, za sekretarku Socijalno ekonomskog saveta opštine Stara Pazova, za naredni mandatni period od četiri godine.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije