• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna savet za saobracaj okt 2021Као што је и најављено у периоду од 16. до 22. септембра обележава се европска недеља мобилности под слоганом "Крећимо се одрживо. Останимо здрави."

Идеја кампање је промовисање активних видова превоза као што су вожња бицикла и пешачење, те је у складу са тим Савет за безбедност саобраћаја општине Стара Пазова препознао своју улогу и у неколико наврата заједно са припадницима саобраћајне полиције делио нашим суграђанима који возе бицикле пригодне поклоне. Поклон пакети садржали су ретрорефлектујуће прслуке, звонца и светла за бицикл. Чланови Савета и саобраћајне полиције су, пре свега, старијим суграђанима, деливши поклоне указали на значај одговорног понашања у саобраћају и коришћења ових средстава, те напоменули да су на територији општине Стара Пазова бициклисти једна од најугроженијих група учесника у саобраћају.

Такође, на недавно одржаном Регионалном сајму привреде Савет за безбедност саобраћаја је позвао чланове Удружења пољопривредника општине на предавање и припремио пакете опреме за трактористе који су садржали ротационо светло, троугао за спора возила и ретрорефлектујући прслук. Треба напоменути да на подручју где је развијена пољопривреда, повећано је присуство трактора у саобраћају. Трактор у саобраћају на јавним путевима, због својих техничко-експлоатационих карактеристика (мале максималне брзине), могућности да вуче једну или две приколице, као и да носи или вуче прикључна оруђа и машине, представља потенцијалну опасност за настанак саобраћајних незгода.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije