• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna akcija se kad stignes kuciДани пива који су одржани 14.и 15. августа у Новој Пазови били су идеална прилика да се наши суграђани подсете на значај безбедности саобрацаја, и колико је важна пре свега лична одговорност сваког појединца,нарочито у смислу некоришћења мобилног телефона у току вожње, и нарочито свести да , уколико сте возач, никако не конзумирате алкохол.

С тим у вези Савет за безбедност саобраћаја је имао свој штанд на поменутој манифестацији и промовисао кампању под слоганом "Јави се кад стигнеш кући".

Чланови Савета делили су присутнима промо материјал, са поменутим слоганом, и то држаче за аутомобиле за мобилне телефоне, ретрорефлектујуће ранце и наруквице, као и други одговарајући материјал, док су најмлађима дељене књиге Пажљивкова правила у саобраћају.

Посебну захвалност дугујемо и професору Божићу из средње техничке школе у Старој Пазови који се одазвао позиву, и упознао нас све са "пијаним наочарима" које када се ставе приказују различите нивое алкохолисаности и на неки начин опомињу колико су нам сва чула ослабљена приликом конзумације алкохола.

Ово је само једна у низу акција које Савет организује, све у циљу превенције и смањења саобраћајних прекршаја, и заштите најугроженијих категорија учесника у саобраћају.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije