• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbПоводом акције „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ 2018“ обавештавају се грађани да и Општина Стара Пазова подржава акцију WWF-СВЕТСКA ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ПРИРОДУ и прикључује се најмасовнијој светској добровољној акцији која сваке године укључује више милиона људи, у преко 7000 градова из 178 држава, тако што ће дати свој скроман допринос на глобалном нивоу.

У Општини Стара Пазова задужена особа за активности предвиђене планом искључења је инспектор заштите животне средине, Јасмина Лечић.

Дана 24.03.2018. године у термину од 20:30 до 21:30 сати биће редуковано улично осветљење у насељима Стара Пазова и Нова Пазова, искључено осветљење трга у Старој Пазови, рефлектора на спортском терену између спортске хале и библиотеке у Старој Пазови, осветљење на спортском терену иза школе „Растко Немањић - Св. Сава“ у Новој Пазови, декоративна расвета на згради Општине у Старој Пазови, рефлектори на терену ФК „ЈЕДИНСТВО“ у Старој Пазови и декоративна расвета привредних субјеката који се тога дана прикључе акцији.

Начелница Одељења за комуналне делатности и заштиту животне средине:

Зорица Јанчић

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije