• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna knjiga pazljivkova pravila u saobracaju u rukama prvaka staropazovacke opstinePredstavnice Saveta za bezbednost saobraćaja Zorica Jančić, Irena Avramović i Jelena Pešić u petak 18. marta uručile se knjige "Pažljikova pravila u saobraćaju" đacima prvih razreda osnovnih škola na teritoriji naše opštine.

Knjige svake godine obezbeđuje Agencija za bezbednost saobraćaja, a iste su edukativnog karaktera i na zanimljiv način upoznaju mališane sa saobraćajnim pravilima. Pored lepih ilustracija, knjige sadrže i deo sa zadacima, kao i mogućnost preuzimanja aplikacije pomoću koje će deca, kao jedna od najugroženijih grupa u saobraćaju kroz pesme i igrice naučiti kako da se ponašaju kao učesnici u saobraćaju. U ovoj publikaciji deca su predstavljena kao pešaci, biciklisti i putnici. Na ovaj prigodan način za njihov uzrast upoznati su sa pravilima odgovornog ponašanja i značaju bezbednosti saobraćaja.

Ove godine učenicima prvog razreda osnovnih škola staropazovačke opštine podeljeno je više od 650 knjiga, dok je predškolcima namenjena bojanka "Pažljikova pravila u saobraćaju".

Savet za bezbednost saobraćaja prepoznaje decu kao jednu od najugroženijih grupa u saobraćaju, gde je cilj da se kroz edukaciju od najranijeg perioda upoznaju sa pravilima u saobraćaju, i kako da na najbolji način zaštite sebe i svoje drugare.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije