• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna zlatne odbojkasice na prijemu kod predsednika radinovicaOpština Stara Pazova organizovala je početkom maja meseca svečani prijem za odbojkašice iz ŽOK „Jedinstvo“ Stara Pazova, koje su nedavno osvojile BPŠ Superlige Srbije i time ostvarile najveći uspeh u klupskoj istoriji, ali i u istoriji kolektivnog sporta u našoj opštini.

Kao i svaki put do sada „zlatne“ devojke i stručni tim kluba primio je prvi čovek staropazovačke opštine, Đorđe Radinović, čestitao im na postignutom uspehu i tim povodom uručio novčanu nagradu od dva miliona dinara.

„Svojim uspehom zavređujete veliku pažnju. Hvala vam što pokazujete da naša opština osim privrednog, poseduje i sjajan potencijal u svim sportovima. Ovakve rezultate treba i mora da prati odgovarajuća infrastruktura. Već krajem ove ili početkom naredne godine, počeće dugo očekivana izgradnja nove sportske hale u Staroj Pazovi“, naglasio je na prijemu predsednik Radinović.

Trener odbojkašica, Jovo Caković, zahvalio se opštini što je uvek imala sluha da pomaže sport i predsedniku Radinoviću što prati i vrednuje rezultate odbojkašica. Kapiten odbojkašica, Isidora Kockarević je predsedniku Radinoviću poklonila loptu sa potpisima svih igračica, dok je predsednik kluba Bogdan Mamuzić predsedniku uručio zlatnu medalju.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije