• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna kontinuitet u podrsci zdravstvu opstina dodelila kljuceve novih vozilaSamo tokom 2021. i 2022. godine, na inicijativu rukovodstva Opštine, lokalna samouprava je, za potrebe lokalne zdravstvene ustanove „Dr J.J. Zmaj“ Stara Pazova finansirala nabavku novih šest putničkih i pet sanitetskih vozila, čija je ukupna vrednost blizu 40 miliona dinara. Ovo je nastavak ulaganja u stvaranju uslova za efikasniji rad službi staropazovačkog Doma zdravlja, koji je do sada, uz pomoć Opštine proteklih godina, značajno obnovio svoj vozni park.

Predsednika Đorđa Radinovića dočekao je deo kolektiva ove zdravstvene ustanove na čelu sa direktorkom dr Svetlanom Dudić. „Mi imamo veoma dobru saradnju sa svim institucijama na teritoriji opštine Stara Pazova. Posebno vodimo računa o potrebama Doma zdravlja i svih ambulanti u mestima, a vozila koja smo nabavili će služiti prvenstveno našim građanima. Izuzetno sam zadovoljan kako funkcioniše naša zdravstvena ustanova. Ovog puta donirali smo tri putnička vozila i dva savremena saniteta. I mi smo u službi građana i ovo i činimo kako bi sačuvali zdravlje i živote svih Pazovčana, koji koriste usluge Doma zdravlja“, naglasio je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović prilikom predaje ključeva novih vozila direktorki staropazovačkog Doma zdravlja.

Direktorka Dudić se zahvalila predsedniku Radinoviću i lokalnoj samoupravi na donaciji, uručivši u ime svih medicinskih radnika predsedniku Plaketu za doprinos razvoju zdravstva na lokalu. „Opština Stara Pazova i njeno rukovodstvo pravi su primer i za ostale sredine u Srbiji, jer iako Domovi zdravlja nisu u nadležnosti Opštine, već Pokrajine, mi od naše lokalne samouprave uvek imamo pozitivnu povratnu reakciju, kada su naše potrebe za opremom ili vozilima u pitanju“, istakla je dr Dudić.

Direktorka je dodala da će putnička vozila prema potrebama biti raspoređena na patronažne timove i timove za kućne posete, a sanitetska vozila će koristiti službe hitne medicinske pomoći, hemodijalize i prevoza pacijenata do bolnica ili banja.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije