• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna opstina ulozila 17 miliona dinara u obnovu i rekonstrukciju filijale rfzo“Više decenija u ovaj objekat nije ništa ulagano, ovo je bila jedna od najružnijih zgrada u Staroj Pazovi. Danas izgleda sasvim drugačije. Drago mi je što smo našli zajednički jezik, renovirali celokupan prostor i što na ovaj način i ovakvu saradnju lokalne samouprave i republičkih institucija dajemo lep primer i ostalim sredinama. Za opštinu Stara Pazova je ovo od velikog interesa, jer ovde dolaze naši građani, njima nije bitno da li je zgrada republička ili opštinska, bitno je da dobiju potrebna dokumenta u prijatnom i adekvatnom prostoru “, istakao je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, prilikom obilaska renovirane zgrade ispostave Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Staroj Pazovi, koja je zajedničkim sredstvima opštine i republike kompletno spolja i iznutra renovirana.

„Tokom šest meseci koliko su trajali radovi, objekat star više decenija prvi put je kompletno renoviran. Urađena je nova fasada, promenjeni su prozori i vrata, zamenjene su instalacije, popravljen krov i opremljena je novim nameštajem“, napomenula je direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić. „Prostorije filijala i ispostava Fonda su, posle izgleda zdravstvenih ustanova, najvažnije prostorije u koje ulaze zdravstveni osiguranici. Ovde overavaju knjižice, upute, rešavaju bolovanja i najbitnije je da je posao dobro organizovan i da osiguranici ne čekaju“, izjavila je za medije nakon obilaska direktorka Škodrić.

U obnovu ispostave Stara Pazova uloženo je 40 miliona dinara, od kojih je RFZO obezbedio 23 miliona, a Opština Stara Pazova 17 miliona dinara. Ispostava u Staroj Pazovi je najveća od šest ispostava RFZO u Sremskom okrugu, pokriva 60.000 osiguranika i u njoj radi osam službenika.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije