• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna opstina stara pazova donirala vozila za skolu anton skalaPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, uručio je u utorak, 10. maja, ključeve novih Folcvagenovih vozila direktorki Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ Stara Pazova, Tanji Todorović.

Za vozila, koja su namenjena prevozu učenika ove škole i korisnika njihovih usluga (deca sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom), lokalna samouprava je izdvojila preko 10 miliona dinara. Potpuno novo, moderno, kombi vozilo biće korišteno za prevoz učenika sa invaliditetom od kuće do škole i obrnuto, a putničko vozilo za potrebe zaposlenih i saradnika škole prilikom obilaska njihovih izdvojenih odeljenja u Novoj Pazovi, Beški, Inđiji i Pećincima.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Anton Skala" Stara Pazova se bavi kontinuiranom edukacijom i rehabilitacijom dece sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom. Međuopštinska je škola u kojoj se skoro 45 godina vaspitavaju i obrazuju deca sa smetnjama u razvoju, uključujući i decu sa autističnim spekrtom. Opština Stara Pazova je, prateći plan ulaganja u obrazovne ustanove na teritoriji opštine, davala proritet za potrebe ove škole, upravo zbog njene specifične delatnosti i činjenice da se pružanje socijalnih usluga ove škole (Dnevni boravak „Iskorak“, Holističko – rehabilitacioni centar „Oslonac“ i pomoć u kući) nikako ne smeju dovoditi u pitanje, te da se moraju obezbediti sredstva za njihov nesmetan rad.

Ovo je jedna od uređenijih škola u Srbiji, a lokalna samouprava će uvek biti tu da pomogne, naglasio je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović prilikom primopredaje ključeva. S obzirom da je staro kombi vozilo van funkcije više od šest meseci, donacija Opštine je došla u pravi čas, istakla je direktorka Todorović i napomenula da u opštini Stara Pazova postoji odlična međusektorska saradnja.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije