• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Danas je: god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna otvorene policijske kancelarije u vojki i golubincimaBezbednosna situacija u opštini Stara Pazova je na zadovoljavajućem nivou, a u narednom periodu će se raditi na njenom unapređenju, složili su se predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i komandir Policijske stanice Stara Pazova, Zoran Lazić, prilikom otvaranja policijskih kancelarija u Vojki i Golubincima.

„Kako bi meštanima najudaljenijih naselja od administrativnog centra naše opštine olakšali svakodnevni život, odlučili smo se da u saradnji i sa odobrenjem Policijske uprave Sremska Mitrovica, uz finansiranje Mesnih zajednica, opremimo i obezbedimo neophodne prostorije, gde će policijski službenici biti dostupni našim građanima za sve savete i informacije iz domena policijskog posla“, naglasio je predsednik Radinović u izjavi za prisutne medije, nakon otvaranja kancelarije u Vojki.

Policijske kancelarije, koje se nalaze u prostorijama Mesnih zajednica Vojka i Golubinci, biće otvorene za građane radnim danima od 09 do 12 časova. Ovaj korak lokalne samouprave i policijske stanice, pored povećanja bezbednosne situacije, doprineće i da građani lakše i bez odlaska u Staru Pazovu, dođu do potrebnih informacija o izdavanju ličnih dokumenata, ali i svih drugih upita koji su vezani za domen policijskih poslova.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije