• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna jos jedna znacajna privredna investicija u staroj pazoviPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i generalni direktor kompanije Transfera doo, Duško Radović, obišli su danas radove na izgradnji impozantnog objekta najveće domaće špediterske kompanije. Objekat od 30.000 kvadratnih metara, prvi logistički centar (TLC1) u budućem logističkom parku (TLP) ove kompanije, trebalo bi da bude zavšen za mesec dana, kada se očekuje i početak poslovanja ove domaće kompanije u industrijskoj zoni u Novim Banovcima.

„Ponosni smo na činjenicu da osim stranih investitora i veliki broj domaćih kompanija pokazuje interesovanje za poslovanje na teritoriji naše opštine. Ovo je uspešna špediterska kompanija, koje svoje poslovanje kompletno seli u našu najperspektivniju industrijsku zonu u Novim Banovcima. Za mesec dana bi trebalo da ova, veoma uspešna firma, otpočne sa poslovanjem iz novog sedišta, ovde kod nas i prema njihovim najavama, određeni broj novih radnika će biti upravo naši građani“ izjavio je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, nakon obilaska novoizgrađenog objekta.

Kompanija Transfera posluje od 2003. godine u Beogradu. Prvobitna delatnost se odnosila na carinsko zastupanje, da bi tokom godina proširila svoj portfolio usluga i izgradila dobre poslovne i partnerske odnose sa klijentima i dobavljačima. Danas je Transfera prepoznatljiva logistička kompanija u regionu sa konstantnim rastom i razvijenom infrastrukturom, skladištima i kancelarijama.

„Odluka da svoje poslovanje i sedište firme prebacimo u industrijsku zonu u Novim Banovcima vođena je samom lokacijom ove industrijske zone, jer upravo je ona logistički najbolja lokacija u Srbiji, na samo 30 km od centra Beograda, 15 km do aerodroma, 40 km od Novog Sada i 4 km od novog intermodalnog terminala u Batajnici, savršena je lokacija za poslovanje. Naš novi objekat je uz sami međunarodni autoput, zemljište smo kupili još 2020. godine i u planu nam je da ovde izgradimo logistički park“, saopštio je nakon obilaska radova, Duško Radović, generalni direktor Transfere.

Kompanija Transfera nakon izgradnje prvog objekta (TLC1) planira i izgradnju još jednog objekta (TLC2) u bliskoj budućnosti, čime će se povećati broj novozaposlenih staropazovčana. Domaćini firme su nam istakli da je kompletno opremljena industrijska zona, kao što je slučaj sa zonom u Novim Banovcima, uvek izbor broj jedan za ozbiljne investitore, naglasivši da je opštinski tim, na čelu sa predsednikom Radinovićem, koji je zadužen za kontakt sa investitorima, veoma predusretljiv i da su imali veliku podršku i pomoć od prvog dana početka radova na ovoj lokaciji.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije