• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna tradicionalno nagradjeni najbolji ucenici svih pazovackih skolaOpština Stara Pazova nastavila je tradiciju nagrađivanja najuspešnijih učenika osnovnih i srednjih škola. I ove godine, leto kada se đaci odmaraju, bio je u znaku analiziranja rezultata i dostignuća učenika i nastavnika iz prethodne školske godine i pripremi vrednih nagrada.

Poslednjeg avgustovskog dana, koji predstavlja kraj letnjeg raspusta, nagrađeno je preko 200 učenika i 60 nastavnika i vaspitača. Za odličan uspeh, vladanje i odnos prema školi i školskim obavezama, nagrađeno je 15 učenika generacije modernim tzv. pametnim satovima, kompatibilnim sa mobilnim telefonima kao i prenosivim, eksternim baterijama odnosno punjačima, 60 đaka nosilaca „Vukove“ diplome nagrađeno je pametnim satovima. 18 učenika koji su postigli uspehe na međunarodnim takmičenjima, 28 učenika sa osvojenim mestom na republičkim takmičenjima, 40 učenika nagrađenih na međuokružnom i 38 đaka na ekipnim takmičenjima, nagrađeno je vrednim novčanim nagradama. Sve nagrađene kategorije dobile su i zvanične Pohvalnice Opštine Stara Pazova.

Opština Stara Pazova nagradila je i 15 nastavnika i vaspitača i 45 mentora najuspešnijih učenika. Po predlogu Aktiva direktora staropazovačke opštine, kao najbolji direktor nagrađen je Janko Havran, direktor osnovne škole "Heroj Janko Čmelik". Priznanja đacima i nastavnicima uručili su Nataša Mićić, predsednica Skupštine opštine Stara Pazova, Nataša Milaš, pomoćnica predsednika Opštine kao i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, koji je čestitajući nagrađenima istakao želju lokalne samouprave da kvalitetne mlade ljude podrži i sačuva u svojoj sredini.

„Vaš marljiv rad i odličan uspeh daleko se čuju, a rezultati tog rada našu Opštinu svrstavaju u sam vrh i zato vam se u ime naše lokalne samouprave zahvaljujem i želim vam još uspešniji nastavak školovanja. Siguran sam da će mnogi od vas, ako ne i svi, postići mnogo u životu. Treba da je ponosna svaka opština koja ima ovako veliki broj „Vukovaca“ i učenika, koji čak i na međunarodnim takmičenjima postižu odlične rezultate. Svakako da ne smemo da zaboravimo ni roditelje i nastavnike, koji su zajedno sa vama zaslužni za vaš sjajan rezultat. Svima vam se još jednom zahvaljujem i poručujem da će vaša opština uvek biti tu za vas, jer ćete jednoga dana upravo vi nastaviti da je razvijate i širite“, izjavio je predsednik opštine, Đorđe Radinović, na svečanosti održanoj u Pozorišnoj sali.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije