• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna novogodisnji i praznicni paketici za najmladje sugradjaneNovogodišnji i božićni praznici za najmlađe predstavljaju vreme izuzetne radosti, druženja i darivanja. Svako dete zaslužuje da oseti sve čari ovih praznika i da ih sa svojom porodicom provede u miru i blagostanju. Opštinsko rukovodstvo Opštine Stara Pazova, inicijativom predsednika, Đorđa Radinovića, uvelo je praksu da se deci iz pazovačkih porodica, koje žive u materijalnoj oskudici i teškim egzistencijalnim uslovima, obezbede poklon paketići povodom novogodišnjih praznika.

Negujući tradiciju, Opština Stara Pazova je i ove, kao i prethodnih godina, nabavila novogodišnje paketiće, koji su poslednjih nekoliko dana deljeni u prostorijama Mesnih zajednica u svim naseljima. 1500 poklon paketića obezbeđeno je za decu porodica korisnika pomoći Centra za socijalni rad, decu samohranih roditelja, decu članova staropazovačkih udruženja ratnih vojnih invalida, decu učenike ŠOSO „Anton Skala“ i decu iz siromašnih porodica romske nacionalnosti.

Sa mališanima iz Stare Pazove i Nove Pazove ovim povodom se družio predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i uručio im novogodišnje paketiće sa željama da im iduća godina bude puna igre, veselja i zdravlja. Radost na licima dece je bila očigledna, a porodice su iskazale svoju zahvalnost na izuzetno lepom gestu i inicijativi prvog čoveka staropazovačke Opštine.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije