• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-osamnaesta-sednica-privrednog-saveta-opstine-stara-pazovaU četvrtak, 31.01.2019. se u sali Kuće fudbala (Sportskog centra FSS-a), u Staroj Pazovi održavna je sednica Privrednog saveta opštine Stara Pazova.

Programom sednice bilo je predviđeno da se govori o budžetu Opštine Stara Pazova za 2019. godinu, o čemu je izlagao predsednik opštine Đorđe Radinović, koji je izneo podatke o ključnim kapitalnim, infrastrukturnim investicijama na teritoriji staropazovačke Opštine.

Zatim je Divna Stefanović, načelnik Odeljenja za javne prihode iznela novine iz izmeni Zakona o porezu na imovinu (Sl.glasnik RS broj 95/2018) – Promena u oporezivanju neizgrađenog građevinskog zemljišta.

O primeni Zakona o inspekcijskom nadzoru (Sl. glasnik RS broj: 36/15, 44/18 i 95/18) prisutnima se obratila Zorica Jančić, načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove i komunalne delatnosti.

Među važnim temama sastanka bio je i predlog Odluke o izradi Strategije održivog razvoja opštine Stara Pazova za period 2021-2031. godine. Marina Savić, pomoćnik predsednika Opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing govorila je o obavezi lokalne jedinice da postoji pomenuta strategija, kao i o ulozi, značaju i praktičnoj primeni Strategije.

Sastanak je završen sa prezentacijom Javnog poziva RAS-a “Program internacionalizacije MSP u 2019. godini“, koju je iznela Tanja Mijajlović RRA Srem.

Da podsetimo, Privredni savet opštine Stara Pazova je formiran 24.03.2011. godine sa ciljem stvaranje što boljeg privrednog ambijenta, koji će imati savetodavnu ulogu i biti sprega između privrednika i lokalne samouprave.

Predsednik Privrednog saveta je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović. Privredni savet je od početka 2013. godine održao sedamnaestest sastanaka, a ovaj osamnaesti po redu je prva sednica od formiranja Saveta u proširenom sazivu.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije