• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Doprinos Opštine efikasnijem radu Policije, Tužilaštva, Suda, Doma zdravlja i Crvenog krsta u Staroj PazoviI u ovoj godini lokalna samouprava nastavlja da pruža podršku institucijama, koje su u službi građana i servisiranja njihovih potreba i prava.

Jedan od vidova podrške je i svakodnevna koordinacija ka ustanovama, praćenje i sagledavanje potreba, kao i nabavljanje neophodne opreme za njihov svakodnevni rad i uspešno funkcionisanje.

Krajem prošle nedelje predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i načelnik Opštinske uprave Bojan Kovrlija uručili su više vozila, koje je će doprineti boljem funkcionisanju i terenskoj realizaciji obaveza Policijske stanice, Opštinskog javnog tužilaštva, Suda i Crvenog krsta u staropazovačkoj Opštini.

Zahvaljujući ovakvom zalaganju Opštinske uprave, Policijska stanica je za potrebe svojih aktivnosti, dobila tri vozila marke „škoda“ (Rapid), koje su kupljene iz namenskih sredstava za poboljšanje bezbednosti saobraćaja. Opštinsko javno tužilaštvo, koje inače po nadležnosti pokriva teritorije opština Stara Pazova i Inđija, je za zahtevne terenske aktivnosti dobilo vozilo marke „škoda“ (Fabija). Poseban doprinos u adekvatnoj brizi za najsiromašnije kategorije stanovništva, kao vid društveno odgovornog ponašanja, Opština je, za potrebe Crvenog krsta, kupila teretno kombi vozilo za isporuku hrane i druge slične humane aktivnosti.

„Pored ljudskog faktora, pojedinačnog osećaja za odgovornost i dobre namere, kada su u pitanju dužnosti prema građanima, ključnu ulogu imaju i osnovna sredstva za rad i funcionisanje javnih službi. Iz tog razloga mi vodimo računa o potrebama svih adekvatnih institucija u našoj Opštini, kako bi im omogućili da na što efikasniji način izvršavaju svoje obaveze, te da bi građanima blagovremeno i uspešno izašli u susret. Ovo nije prvi put da obezbeđujemo vozila ili neko drugo sredstvo za rad, poput računara, kancelarijske opreme, prostorija i slično. Briga o građanima i njihovim potrebama je ključni motiv svega što, kao lokalna samouprava, prema mogućnostima sprovodimo u svim naseljima opštine Stara Pazova,“! naglasio je prilikom uručenja vozila predsednik Opštine Đorđe Radinović.

Prilikom svoje današnje posete Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ u Staroj Pazovi predsednik Opštine je uručio ključeve novog opremljenog ambulantnog vozila. Ovo je još jedno vozilo, koje će rasteretiti svakodnevnu upotrebu dotrajalih vozila kojima sada, za potrebe stanovništva, raspolaže Dom zdravlja, i jedno je u nizu vozila koja je u kratkom roku obezbedila Opština. U junu prošle godine za građane, kojima je neophodan odgovarajući transport za dijalizu, lokalna uprava je obezbedila kombi vozilo sa odgovarajućom opremom, da bi zatim u novembru bilo nabavljeno i vozilo potrebe kućne nege za građane naselja u Podunavlju.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije