• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Нова Пазова добила преуређен и опремљен Дечији диспанзерОдељење Дечијег диспанзера у Новој Пазови од пре неколико месеци има потпуно преуређене просторије, а од посебног значаја за ефикаснији и успешнији рад особља у овој установи допринела је и набавка комплет новог намештаја.

Објекат Дечијег диспанзера укупне нето површине од 3626 м2, сада у далеко бољим условима за грађане и њихове потребе, поседује комплетне службе педијатрије: куратива, зубно и саветовалиште.

За успешно изведене радове уређења свих просторија и ординација овог диспанзера одговорна је Дирекција за изградњу општине Стара Пазова ЈП, а инвестиција је износила 9 милиона и 200 хиљада динара за радове и 1 милион и 300 хиљада динара за сав намештај.

Обраћајући се особљу и присутнима који су се, овом приликом, задесили у диспанзеру председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, је истакао је важност улагања у здравство јер је брига о грађанима најважнија, у оквиру које посебно треба водити рачуна о најмлађима. Недељко Ковачевић директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова ЈП се осврнуо на планове да ће се и у наредном периоду посебна пажња усмерити на опремање и санацију домова здравља на територији Општине, као што је то чињено и у протекле две године.

Најављујући друге велике пројекте од виталног значаја директор Недељко Ковачевић је посебно издвојио уређење предњег дела Дома здравља у Новој Пазови, које ће бити реализовано у склопу уређења центра Нове Пазове. Подсећајући на заједничку намеру руководства Општине Стара Пазова и Дирекције да у потпуности уреде све здравствене објекте у старопазовачкој Општини истакао је да „оно што је у плану за наредни период јесте и уређење дома здравља у Старој Пазови и амбуланте у Крњешевцима“.

Посебну захвалност за посвећеност и спремност локалне самоуправе да увек помогне, директор Дома здравља „Ј.Ј.Змај“ Стара Пазова др Рада Инђић упутио је актуелном руководству, превасходно председнику Радиновићу, као и Недељку Ковачевићу јер је, како је навео, и улога Дирекције за изградњу изузетно значајна. „Сада ће нам много лакше бити да радимо у циљу заштите здравља наших суграђана, да уживамо у лепо сређеном простору, који је доведен до границе непрепознатљивости. Данас заиста имамо веома сређене објекте, доста нове опреме и са поносом, али и задовољством се бавимо овим одговорним послом од кога зависе наши грађани“, закључио је директор Дома здравља у свом обраћању.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije