• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 30. avgusta 2018. godine sa početkom u 15:00 časova u Staroj Pazovi je održana 23. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

Prethodno je dana 24. avgusta 2018. godine održana 25. sednica Kolegijuma Saveta, koji je razmatrao pitanja i predložio Dnevni red za 23.sednicu Saveta.

Savet je na sednici razmatrao i usvojio Zapisnik sa prethodne 22. sednice SES-a.

Razmatrana je Analiza rezultata održanih predavanja na temu: "Šta znaš o radu na crno i sivoj ekonomiji" za učenike završnih razreda u srednjoj Tehničkoj školi i Ekonomsko trgovinskoj školi u Staroj Pazovi. Predavanje je prema odluci Saveta održao član SES-a, profesor Rade Erceg. Nakon predavanja urađena je Anketa sa učesnicima predavanja, a rezultati su razmatrani na sednici Saveta. Dogovoreno da se pripreme i grafički prikažu rezultati po svakom pitanju iz Ankete, i da se publikuju u skladu sa Akcionim planom rada "Radne grupe SES-a za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno" za 2018. godinu.

Na sednici je razmatran i zahtev Saveza samostalnih sindikata za opštinu Stara Pazova za naknadu troškova prevoza u poslednje tri godine za zaposlene u delatnostima obrazovanja, vaspitanja i kulture, a koji žive i rade u mestu stanovanja. Predmetni Zahtev je dostavljen Socijalno-ekonomskom savetu radi razmatranja i davanja mišljenja. Na sednici Saveta nije dato mišljenje po pristiglom zahtevu, i nije postignut konsenzus socijalnih partnera po tom pitanju. Zaključeno je da će o ovom pitanju Savet raspravljati, nakon što se prikupi validna dokumentaciju neophodna za dalje razmatranje ovog pitanja.

U skladu sa Uputstvom za pripremu Nacrta Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2019. godinu, Socijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova je razmatrao i usvojio Predlog Finansijskog plana za redovno funkcionisanje SES-a za 2019. godinu, koji se upućuje Opštinskoj upravi, odeljenju za finansije opštine Stara Pazova.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući Saveta:
Vladimir Ćulaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije