• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 18. aprila 2018. godine u Staroj Pazovi je održana 22. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 14:00 časova.

U radu sednice aktivno su učestvovali i novi članovi Saveta: Suzana Ilić, načelnica Odelenja za privredu opštine Stara Pazova i Željko Šolaja, načelnik Odelenja za društvene delatnosti opštine Stara Pazova, koji su rešenjem opštinskog Veća opštine Stara Pazova imenovani za članove SES-a ispred lokalne samouprave opštine Stara Pazova.

Pre sednice je Kolegijum Saveta na sednici održanoj dana 04.04.2018. godine razmatrao pitanja za Dnevni red na sednici Saveta.

Savet je na sednici razmatrao i usvojio Zapisnik sa prethodne 21. sednice SES-a.
Takođe je Savet razmatrao i jednoglasno usvojio Izveštaj o radu Radne grupe SES-a za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno u 2017. godini.

Analiziran je i usvojen Akcioni Plan rada Radne grupe za borbu protiv "sive ekonomije i rada na crno" za 2018. godinu.
Savet je razmatrao aktivnosti na sprovođenju edukacije na temu : "Šta znaš o sivoj ekonomiji i radu na crno" sa učenicima završnih razreda srednjih škola.

Prihvaćen je sadržaj Anketu koja pored postavljenih pitanja iz ove oblasti nudi i više odgovora.

Sprovodeći planiranu aktivnost Socijalno - ekonomski savet je u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi dana 19. aprila organizirao predavanje za 30 učenika završnih razreda. Predavanju su pored predstavnika socijalnih partnera u SES-u, prisustvovali i direktor Tehničke škole Saša Đekić, pedagog Suzana Turudija, i predstavnici svih lokalnih mediji.

Po odluci Saveta predavač je bio Rade Erceg, profesor u Tehničkoj školi i zamenik predsedavajućeg SES-a, a na času je govorila i Zorica Kešelj, profesorka građanksog vaspitanja. Nakon održanog predavanja i edukacije učenici su popunili Upitnik, da bi se videlo koliko su od onog što su čuli usvojili i naučili o tome šta je "siva ekonomija" i kako se protiv nje boriti.

U petak 27. aprila održaće se predavanje za maturante završnih razreda srednje Ekonomsko-trgovinske škole "Vuk Karadžić" u Staroj Pazovi.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući Radne grupe:
Vladimir Ćulaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije