• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 09.03.2018. godine sa početkom u 14:30 časova, u maloj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi, održana je 10. sednica Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno, Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

Razmatran je i jednoglasno usvojen Zapisnik sa 9. sednice Radne grupe.

Analiziran je rad i realizacija planiranog u protekloj 2017. godini, aktivnosti na prevenvciji pojava "sive konomije i rada na crno" i ukazivanja na štetnost tih pojava na poslodavce, zaposlene, nezaposlene i društvo u celini. Konstatovano je da su izvršeni planirani zadaci i zaključeno da se nastavi sa kontinuiranim aktivnostima na ukazivanju na štetne posledice i potrebu suzbijanja ovih pojava i tokom 2018. godine.

Razmatrane su moguće aktivnosti za rad Radne grupe i SES-a u 2018. godini, i usvojen je predlog Akcionog Plana rada Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno za 2018. godinu.

U cilju edukacije i ukazivanja na značaj suzbijanja "sive ekonomije i rada na crno" planiran je medijski nastup u lokalnim medijima i održavanje okruglog stola.

Predloženo je i sprovođenje Ankete u završnim razredima srednjih škola, sa odgovarajućim sadržajem Ankete koja bi sadržavala odgovarajuća pitanja i ponuđene odgovore, čiji sadržaj bi u saradnji sa rukovodstvom srednjih škola usaglasio i sproveo Socijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova i članovi ove Radne grupe.

Planirano je i izdavanje Publikacije u kojoj će biti obuhvaćeni rezultati sprovedene Ankete i realizacija ostalih aktivnosti planiranih u 2018. godini.

Izveštaj o radu u 2017. godini i Predlog Akcionog plana rada Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno za 2018. godinu, razmatrati će Socijalno-ekonomski Savet opštine Stara Pazova na narednoj sednici Saveta.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući Radne grupe:
Boško Sovilj

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije