• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 10.01.2018. godine u Staroj Pazovi je održana 21. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 16:00 časova.

Sednici je prathodila i sednica Kolegijuma SES-a koji je predložio i dnevni red za sednicu Saveta.

Savet je razmatrao i usvojio Zapisnik sa prethodne 20. sednice SES-a.

Usvojne su Informacije o sprovedenim aktivnostima SES-a između dve sednice, a koje se odnose na organizaciju Javne tribine pod nazivom: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi", zatim učešće članova SES-a u radu Konferencije Pokrajinskog SES-a na temu: "Za razvoj privrede, uz unapređenje socijalnog dijaloga" i održanom Okruglom stolu u organizaciji lokalnog SES-a sa temom: "Socijalni dijalog između sindikata i poslodavaca i mirno rešavanje radnih sporova".

Savet je razmatrao Obaveštenje Opštinske uprave, Odeljenja za finansije opštine Stara Pazova, o odobrenim apropiracijama po Odluci u budžetu opštine za 2018. godinu. U sklasu sa odobrenim sredstvima Savet je usvojio Finansijski Plan za redovno funkcionisanje i rad Socijalno - ekonomskog saveta za 2018. godinu.

Data je saglasnost na predlog Ugovora o pružanju knjigovodstvenih usluga za Socijalno-ekonomski Savet u 2018. godini, sa knjigovodstvenom agencijom Informacioni biro iz Stare Pazove.

Na osnovu Poslovnika o radu Savet je doneo Odluku o razrešenju predsedavajuće Saveta Marine Ljubinković i zamenika predsedavajuće Saveta Vladimira Ćulaje, koji su ovu dužnost obavljali u 2017. godini.

Za predsedavajućeg Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova za 2018. godinu izabran je Vladimir Ćulaja, član Saveta ispred Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Stare Pazove, a za zamenika predsedavajućeg u 2018. godini izabran je Rade Erceg, član Saveta ispred Saveza samostalnih sindikata za opštinu Stara Pazova.

Na predlog socijalnog partnera Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Stare Pazove, razrešen je dužnosti član SES-a Nikola Bosnić ispred Unije poslodavaca Stare Pazove, a umesto njega za člana SES-a imenovana je Vesne Pop iz Stare Pazove.

Sednica je završena u 16:40 časova.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući Saveta:
Vladimir Ćulaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije