• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 06. oktobra 2017. godine, sa početkom u 13:00 časova održana je Javna tribina na temu: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi". Tribina je održana u okviru 11. Regionalnog Sajma privrede na kompeksima Bazena u Novoj Pazovi.

O merama i rezultatima u sprovođenju Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, govorio je Ivan Radak, savetnik za odnose sa javnošću u Nacionalnoj Alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALEDU-u).

O efektima i učinku Inspekcije rada na suzbijanju "rada na crno" ispred Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, govorio je Vladan Tanasić - načelnik Odeljenja inspekcije rada u Sremskoj Mitrovici.

Primena Zakona o inspekcijskom nadzoru u borbi protiv sive ekonomije, bila je tema o kojoj je govorio Goran Macura - načelnik u sektoru Tržišne inspekcije – odeljenja za opšti nadzor Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija RS.

U radu Tribine aktivno učešće uzeo je i Tomislav Stajić - sekretar Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, govoreći o štetnim posledicama sive ekonomije posmatrano iz ugla sindikata.

O aktivnostima Unije poslodavaca Vojvodine u proteklom jednogodišnjem razdoblju govorio je Vladimir Lalošević - podpredsednik Unije poslodavaca Vojvodine za Srem.

Tribini su kao gosti prisustvovali i Dušan Petrović - sekretar Socijalno-ekonomskog Saveta Republike Srbije i Milina Tušjak - sekretar Pokrajinskog Socijalno-ekonomskog Saveta.

Tribina je završena u 14:30 časova.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući Saveta:
Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije