• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 01.03.2017. godine sa početkom u 14:30 časova, u maloj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi, održana je 9. sednica Radne grupe Socijalno ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 8. sednice Radne grupe, usvojen je Izveštaj o radu i utrošku sredstava za rad u protekloj 2016. godini.

Na sednici je usvojen predlog Akcionog Plana rada Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno za 2017. godinu.

U cilju edukacije građana i privrede, o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivaciji za poštovanje propisa, planiraju se nastupi u lokalnim medijima u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj.

Planira se i održavanje Javne tribine na temu : "Siva ekonomija i rad na crno" radi podizanja svesti građana o štetnim posledicama sive ekonomije i potrebi njihovog uključivanja u sveukupnu borbu na njenom suzbijanju.

Predlog akcionog Plana rada Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno za 2017. godinu, razmatrati će Socijalno-ekonomski Savet opštine Stara Pazova na narednoj sednici Saveta.

SEKRETAR SAVETA
Milenko Vučinović s.r

PREDSEDAVAJUĆI RADNE GRUPE
Boško Sovilj s.r

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije