• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Obaveštenje za poljoprivredne proizvođačeObaveštavamo Vas da će 01.06.2013. godine PSS Sremska Mitrovica pomagati poljoprivrednim proizvođačima u popunjavanju, Zahteva za subvencije u poljoprivredi, za 2013. godinu, njihovu kontrolu i predaju u Upravi za Agrarna plačanja, Šabac. Obrasci Zahteva mogu se preuzeti u kancelariji za stočarstvo na drugom spratu.

Potrebna dokumentacija za podnošenje zahteva:

  • Za goveda, kopija pasoša za goveda i izvod iz evidencije o registraciji gazdinstva i broju životinja na gazdinstvu iz Centralne baze podataka o obeležavanju životinja, izdatih od strane ovlašćene veterinarske organizacije.
  • Za svinje i jagnjad, kopija prijemnice izdate od strane klanice i kopija uverenja o zdravstvenom stanju životinja izdate od strane veterinarskog inspektora.
  • Za kvalitetna priplodna grla uz Zahtev podnosi se i Izvod iz glavne matične evidencije za kvalitetna priplodna grla, overen od strane odgajivačke organizacije.
  • Za podsticaje u biljnoj proizvodnji, potrebno je dostaviti podatke o podnosiocu; podatke o kulturi koja je zasejana, odnosno zasađena (šifra, naziv i površina) i zbir površina pod kulturama navedenim u Zahtevu, a koje su prijavljene u Registar poljoprivrednih gazdinstava.
  • Za regresirano gorivo, ako fizičko lice podnosi Zahtev za evrodizel dužno je da uz Zahtev dostavi fotokopiju saobraćajne knjižice (dozvole) na svoje ime, odnosno fotogopiju ugovora o korišćenju mašine sa fotokopijom saobraćajne knjižice (dozvole) za tu mašinu. Uz Zahtev podnosi se i original fiskalnog isečka izdat u skladu sa zakonom kojim se uređuju fiskalne kase na čijoj poleđini je ovlašćeni distributer koji ga je izdao upisao broj poljoprivrednog gazdinstva i overio ga pečatom i potpisom.

Za obavljanje ovih poslova, nadoknada iznosi 300,00 dinara po Zahtevu i uplaćivaće sena tekući račun PSS "Sremska Mitrovica" D.O.O.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije