• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbOdeljenje za javne prihode Opštinske uprave opštine Stara Pazova, obaveštava privrednike koji obavljaju privrednu delatnost preko samostalnih radnji ili privrednih društava da su u obavezi da do 31.07.2020. godine dostave poresku prijavu za utvrđivanje naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine u skladu sa Uredbom o kriterijumima za određivanje aktivnosti koje utiču na životnu sredinu prema stepenu negativnog uticaja na životnu sredinu koji nastaje obavljanjem aktivnosti, iznosima naknada, uslovima za njeno umanjenje, kao i o kriterijumima koji su od značaja za uticaj fizičkih lica na životnu sredinu.

Na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Stara Pazova u prilogu možete naći prijavu sa podacima od značaja za utvrđivanje naknade koju obveznik naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine podnosi organu jedinice lokalne samouprave – obrazac 1, kao i samu Uredbu.

Preuzmite dokumenta:

Uredba

Obrazac 1

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije