• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 68. stav 4. Zakona o lokalnoj samoupravi ("Sl. glasnik RS" broj 129/07, 83/14 - dr. zakon, 101/16 - dr. zakon i 47/18) i člana 76. Statuta opštine Stara Pazova ("Sl. list opština Srema" broj 9/19) Opštinska uprava opštine Stara Pazova objavljuje Obaveštenje o početku rada na pripremi Odluke o Opštinskoj upravi opštine Stara Pazova.

Skupština opštine Stara Pazova usvojila je Strategiju upravljanja rizicima u radu organa opštine Stara Pazova za period od 2019 - 2021. godine ("Sl. list opština Srema" broj 26119).

Obzirom da je u Opštinskoj upravi opštine Stara Pazova u toku uspostavljanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole, Opštinska uprava je pristupila izradi nacrta Odluke o Opštinskoj upravi, kao normativnog okvira za njegovo uspostavljanje.

Odlukom se takođe vrši usklađivanje sa zakonskim aktima koji regulišu lokalnu samoupravu, položaj zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave, kao i važećim Statutom opštine Stara Pazova ("Sl. list opština Srema" broj 9/ 19).

Preuzmite dokument:

Obaveštenje o početku rada na pripremi Odluke o Opštinskoj upravi

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije