• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da će 15.06.2019. godine (SUBOTA) sa početkom u 19:00 časova biti izvršen vanredni tretman suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje na teritoriji Podunavlja. Tretman će se izvršiti u skladu sa meteorološkim uslovima i stanjem na terenu, i biće obuhvaćena naseljena mesta Stari Banovci, Novi Banovci, Surduk i Belegiš.

Vremenske prilike u prethodnom periodu na području čitave zemlje pogodovale su pojavi velikih staništa larvi komaraca, te je i ovaj problem ozbiljniji i u većem obimu nego ranijih godina. Prethodnih par dana je ponovo rađen larvicidni tretman, koji bi trebalo da da očekivane rezultate.

Pojas uz Dunav je lokalitet u kome se nalaze najbrojnija staništa larvi komaraca, te će se ovim vanrednim tretmanom situacija svakako poboljšati na teritoriji čitave opštine.

Ukoliko vremenske prilike budu nepogodne, tretman suzbijanja biće odložen.

UPOZORENjE PČELARIMA: Preparati su toksični za pčele, te je potrebno ukloniti košnice najmanje 5 km od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje 3 dana.

Obzirom na vanredne okolnosti i hitno postupanje udruženja pčelara na teritoriji opštine su obaveštena i telefonskim putem o predstojećem tretmanu.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije