• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbOdeljenje za sport i omladinu Opštinske uprave opštine Stara Pazova obaveštava sportske klubove dopisom o Podacima o broju dece koja se bave takmičarskim sportom da je novim Zakonom o sportu predviđeno besplatno utvrđivanje opšte zdravstvene sposobnosti dece od 6 do 14 godine koja su u sistemu sporta (takmičari izvan školskog sporta) kroz članstvo u sportskim organizacijama.

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milovan Jovanović Batut" izrađuje dopunu plana zdravstvene zaštite iz obavezog zdravstvenog osiguranja za 2016. godinu. Za izradu navedene dopune potrebni su tačni podaci koji se odnose na broj dece koja su uključena u sportska takmičenja, a registrovana su pri sportskim udruženjima.

Sportske organizacije koje ne dostave tražene podatke uskratiće svojim sportistima pravo na navedenu zdravstvenu uslugu.

Molimo Vas da tražene podatke prijavite putem telefona 064/802-1359 najkasnije do 08.07.2016. godine (petak) i u pisanoj formi najkasnije do 13.07.2016 godine referentu za sport opštine Stara Pazova (kancelarija odeljenja za sport i omladinu opštinske uprave Stara Pazova).

Referent za sport
Renata Mužević

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije