• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Odbornici SO Stara Pazova se odrekli mesečne naknade za nastradale u poplavamaNa današnjoj, 19. redovnoj sednici odbornika SO Stara Pazova, uz dnevni red i najvažnija tekuća pitanja, nakon uvodnog sagledavanja teškog stanja u kome se, usled tragičnih vremenskih nepogoda, našao veliki broj lokalnih samouprava u našoj zemlji, svih 48 odbornika su se u cilju pomoći jednoglasno odrekli svojih mesečnih naknada u pojedinačnom iznosu od 20.000 dinara.

Predsednik SO Stara Pazova Radoje Blagojević je pre svega u uvodnoj reči sednice izrazio žaljenje i pozvao sve odbornike da i u narednom periodu zajedno sa svim sugrađanima maksimalno pokažu solidarnost i srdačnost, kao što je to bilo i u prethodnom periodu od proglašenja vanredne situacije.

„Građani naše Opštine dali su svoj izuzetan doprinos, kako u direktnim akcijama na ugroženim područjima, tako i u prikupljanju materijalne pomoći i prihvatu evakuisanih građana. Veliku ulogu odigrao je i Opštinski Štab za vanredne situacije, ali nije potrebno isticati posebno bilo koga do samih građana, koji su na dostojan i dostojanstven način pokazali humanost i odgovornost, među kojima smo i svi mi odbornici. Dužni smo da u vremenu koje je pred nama održimo ovakvo raspoloženje usmereno ka onima koji su usled vremenske stihije ostali bespomoćni, kako bi organizovano, planski i efikasno nastavili da pomažemo. Svi smo svesni da se posledice neće sanirati jednom ili pojedinačnom donacijom za postradale, zato Vas molim da zajedno svim snagama ovu tragediju umanjimo koliko je moguće“, istakao je Radoje Blagojević, predsednik SO Stara Pazova, a zatim podsetivši na ljudske žrtve pozvao sve odbornike da i minutom ćutanja odaju počast i saučešće porodicama postradalih.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije