• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna ministar sporta u poseti opstini stara pazovaMinistar sporta u Vladi Republike Srbije, Zoran Gajić, državni sekretar Marko Kešelj i posebni savetnik Dejan Bojović, posetili su opštinu Stara Pazova, gde su u pratnji predsednika Opštine, Đorđa Radinovića i najbližih saradnika, obišli Osnovnu školu „Rastko Nemanjić – Sveti Sava“ u Novoj Pazovi i odbojkaški klub „Mladost“.

Predsednik opštine, Đorđe Radinović, upoznao je ministra Gajića, državnog sekretara Kešelja i posebnog savetnika Bojovića sa svim akcijama na čemu Opština Stara Pazova radi kako bi se povećala masovnost u oblasti fizičke kulture.

„Opština Stara Pazova zaista ima veliki broj sportskih klubova, mi se trudimo i pratimo sve njihove potrebe, pomažemo u finansiranju, imamo preko sedamdeset klubova koji se finansiraju iz budžeta, to dovoljno govori da vodimo računa o svim segmentima društvenog života. Kao nekadašnji fudbaler, znam koliko je za decu zdravo i bitno da se bave sportom, dok sam ja na čelu opštine sport i klubovi nikada neće biti zapostavljeni“ istakao je predsednik Radinović.

Nakon upoznavanja sa postojećim stanjem sporta i planovima za naredni period, ministar Gajić je istakao da je evidentan napredak na polju ulaganja u sportsku infrastrukturu, sportske klubove i sam sport u opštini Stara Pazova, a samim tim i u zdravlje nacije te istakao važnost stvaranja uslova za bavljenje sportom i da će, u tom smislu, i resorno ministarstvo pružiti adekvatnu podršku. Pohvalio je stanje celokupnog sporta u staropazovačkoj opštini, koji ima veliku podršku lokalne samuprave na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem.

„Izdvajanja Opštine Stara Pazova od 5% od ukupnog budžeta za sportske aktivnosti ima za rezultat sve veću zainteresovanost dece za sport, masovnost sportskih klubova i udruženja, sjajne rezultate i još bolje uslove za treniranje sportista. Utisci su da su ljudi koji rukovode opštinom i klubovima izuzetno svesni koliko znači sport i fizičko vaspitanje uopšte za zdravlje nacije“, izjavio je ministar Gajić.

Ministar je ovom prilikom uručio novopazovačkoj školi vredne donacije u vidu sportske opreme i rekvizita (lopte, golove, table za koš, mreže za odbojku).

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije