• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna opstina nagradila najbolje sportisteViše od pola veka duga tradicija nagrađivanja najuspešnijih sportista sa teritorije opštine Stara Pazova, posle dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, ove godine je nastavljena. Opština Stara Pazova i Radio – televizija Stara Pazova redovno prate rezultate staropazovačkih sportista, njihove uspehe, ciljeve, ali i potrebe i u skladu sa tim, vrednim nagradama koje im na ceremoniji dodeljuje, dokazuje da se sva njihova odricanja i trud, te pozitivna promocija vide i cene.

Sportista godine za 2022. godinu je Dejan Majstorović, reprezentativac u basketu 3x3, nosilac olimpijske medalje i najbolji basketaš na Svetskom prvenstvu. Odbojkašice Jedinstva, finalistkinje nacionalnog Kupa i polufinalistkinje Kupa izazivača su najbolji sportski kolektiv za prošlu godinu, mišljenja su organizatori.

Na ovogodišnjem proglašenju najboljih u oblasti sporta, proglašeno je pet najboljih sportskih ekipa (ŠK „Mladost“, OK „Jedinstvo“, ŽOK „Omladinac“, ŽRK „Mladost“ i ŽOK „Jedinstvo“) i isto toliko pojedinaca (dizač tegova Siniša Tanasković, bodibilder Nikola Zlatović, karatista Đorđe Tešanović, strelkinja Aleksandra Havran i basketaš Dejan Majstorović).

Specijalno priznanje za ostvarene rezultate su dobili reprezentativci u Basketu 3×3 iz Banovaca Nikola Kovačević i Miloš Antić, kikbokser iz Stare Pazove Stevan Kovačević, Danica Krunić i Aleksandra Zimonja iz Kajakaškog kluba Stari Banovci, fudbalerka Milica Draganić kapiten ŽFK „Prave dame“, Rukometni klub „Nova Pazova 1957“ za ulazak u viši rang takmičenja, Tekvondo klub „Imperium“, FK „Podunavac“ Belegiš za ulazak u Srpsku ligu i ŽKK Stara Pazova. Za najboljeg trenera je proglašen Marko Nikolić, trener ženskog odbojkaškog kluba „Omladinac“ iz Novih Banovaca, najbolji sportski radnik je Živko Smuđa iz KK „Jadran“, najbolji profesor fizičkog vaspitanja je Ivana Marković iz Gimnazije „Branko Radičević“, a najbolji sportisti sa invaliditetom su članovi ekipe u streljaštvu opštine Stara Pazova. Za najboljeg sudiju je izabran Goran Stevelić, internacionalni snuker sudija iz Nove Pazove.

Za omasovljenje sporta nagradu je dobio ŽOK „Mladost“ iz Nove Pazove. Najbolji pionir je rvač Aleksa Ćućuz iz Nove Pazove, najbolji kadet je šahistkinja Sara Mijić, višestruka prvakinja Vojvodine, a najbolji junior kik bokser Nikola Mikić. Nagradu za najbolje u školskom sportu dobila je odbojkaška ekipa Gimnazije u Staroj Pazovi, koje su odbranile titulu prvaka sveta.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije