• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna opstina misli i na potrebe domacinstava1U Vojki su u toku radovi na asfaltiranju ćuprija, koje su oštećene prilikom rekonstrukcije puta koji spaja Podunavlje sa Krnješevcima. Kako bi se građanima izašlo u susret, rukovodstvo Opštine je napravilo mogućnost, sa izvođačem radova, da svi prilazi i sve ćuprije mogu da se asfaltiraju i urede u dužini od 5 metara od puta kod svakog domaćinstva na pomenutom putnom pravcu. Ovo je deo najvećeg infrastrukturnog projekta Opštine Stara Pazova u poslednjih 50 godina, a građani mogu, ukoliko žele, da doplate za dodatno uređenje parking mesta i trotoara.

Nove ćuprije u ulici Cara Lazara u Vojki predstavljaju finalne radove u ovom selu u okviru velikog projekta rekontrukcije putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci, sa dodatnim pravcima Stara Pazova – Vojka i deonice Poljskog puta u Novoj Pazovi. Vojčani su sa oduševljenjem dočekali mehanizaciju firme Sremput, s kojom je dogovoreno da se ćuprije asfaltiraju u dužini od 5 metara kao i prilazni putevi iz okolnih ulica.

Takođe, lokalna samouprava je dogovorila mogućnost da se uz doplatu od 20 evra po kvadratu moguće je urediti i parking mesto i trotoar, za šta se mnogi odlučuju u želji da im okućnica bude lepo uređena. "Na ovaj način praktično će biti uređena glavna ulica koja se prostire većim delom kroz naselje Vojka, što znači preko 500 ćuprija, što je pozamašan posao", naglašava povodom pomenute investicije, Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, da bi potom zaključio: "projekat rekonstrukcije lokalnih puteva je jedan od najvećih u opštini Stara Pazova u poslednjih 50 godina a najintenzivniji radove se trenutno izvode na trasi između autoputa i Pazovačkih bazena.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije