• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna u susret predstojecem medjunarodnom danu zena ministarka darija kisic tepavcevic posetila opstinu stara pazovaU susret predstojećem 8. martu – Međunarodnom danu žena, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović kao domaćin i predsednica Skupštine opštine Stara Pazova, Nataša Eror Mićić, ugostili su ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, prof. dr Dariju Kisić, pomoćnicu ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom, Biljanu Barošević i predstavnice staropazovačkih udruženja žena u nedelju, 06. marta na svečanom druženju u renomiranoj surdučkoj vinariji.

Razgovor sa predstavnicama udruženja žena, čije su aktivnosti usmerene ka očuvanju tradicije, negovanju starih zanata, izradi rukotvorina, humanitarnom radu, bio je povod posete ministarke Kisić, koja se zahvalila domaćinu, predsedniku Radinoviću na gostoprimstvu i istakla da joj je drago što je u društvu žena koje svojim radom, zalaganjem, posvećenošću poslu i porodici pokreću svoje okruženje i što pokazuju da kada se žene udruže mogu sve i da za njih nema granica.

„Žene su stub porodice, stub svoje radne sredine, imamo snagu, kapacitete i želju da naše društvo unapredimo u svakom smislu“, rekla je Kisić i dodala da joj je drago što su žene iz ovih udruženja posvećene afirmaciji ženskog stvaralaštva, očuvanju i negovanju tradicija i starih zanata i humanitarnom radu.

Predsednik Opštine Stara Pazora, Đorđe Radinović, čestitao je damama predstojeći 8. mart i poželeo im da nastave svoj rad i aktivnosti i saradnju sa lokalnom samoupravom i poručio da će lokalna samouprava nastaviti da pomaže sva lokalna udruženja žena, pružajući im punu podršku u svim njihovim aktivnostima.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije