• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna dodela ugovora o bespovratnoj novcanoj pomoci preduzetnicimaKako bi pomogla malim privrednicima na jačanju konkurentnosti, unapređenju tehnoloških procesa, proizvoda i usluga, povećanja vrednosti i obima prometa, smanjenja troškova finansiranja proizvodne opreme i repromaterijala, Opština Stara Pazova je ove godine putem Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva, mikro i malih pravnih lica izdvojila šest miliona dinara.

U ponedeljak, 11. oktobra predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, dodelio je ugovore za 120 preduzetnika, koji su ove godine prepoznali inicijativu opštine i podršku koja im se kroz ovaj program pruža, konkurisali i dobili po 50.000 dinara. Novac će im, kako su sami rekli, mnogo značiti za nabavku i obnavljanje repromaterijala i opreme.

„Ovo je samo jedan pokazatelj da mi, kao lokalna samouprava, vodimo računa i o Vama, malim privrednicima, zahvaljujući kojima je veliki broj naših građana našlo zaposlenje i zahvaljujući kojima je opština Stara Pazova poznata kao privredno najrazvijenija u Srbiji. Trudićemo se da svake naredne godine povećavamo sredstva namenjena za ovaj Konkurs, a sve u svrhu obezbeđenja boljih uslova Vašeg poslovanja“, istakao je predsednik Radinović.

Opština Stara Pazova poznata je od davnina kao sredina gde su počele da se otvaraju i razvijaju prve zanatske radnje, a i danas, zahvaljujući velikom broju preduzetničkih radnji, spada među privredno najrazvijenije opštine ne samo u Sremu već i šire. Lokalna samouprava unazad par godina izdvaja značajna novčana sredstva upravo kako bi domaćim preduzetnicima pomogla da u uslovima velike i oštre konkurencije, koja danas vlada u poslovnom svetu, opstanu i uspešno posluju.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije