• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna sve vise korisnika usluga jp vodovod i kanalizacija stara pazova koristi uslugu elektronskog placanja racunaProšlo je nepunih godinu dana kako je staropazovačko javno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ korisnicima svojih usluga predstavilo tehničku mogućnost elektronskog plaćanja računa. Ova povoljnost za korisnike usluga je posebno dobila na omasovljenju od početka epidemije KOVID-19 i u skladu je sa svim aktuelnim preporukama prevencije potencijalnog širenja zaraze.

Da Vas podsetimo, u sklopu unapređenja poslovnog procesa dostave računa, čineći uslugu bržom i lakše dostupnom za korisnike, u okviru nove usluge podrzumevana je i besplatna dostava e-Računa putem elektronske pošte (i-mejl). Ovaj način dostave računa dostupan je svim korisnicima, novim i postojećim, bez obzira da li je reč o fizičkim ili pravnim korisnicima.

Uputstvo kako aktivirati uslugu:
E-Račun se dostavlja za izvršenu komunalnu uslugu svakog meseca. Dostava računa putem elektronske pošte (imejl-a) se aktivira na zahtev korisnika. Popunjavajući Zahtev za dostavu računa putem elektronske pošte, korisnik se opredeljuje za ovakav način dostave i isti će biti u primeni sve dok se korisnik ne izjasni drugačije.

Korisnicima usluge, koji su dali saglasnost za dostavu računa putem elektronske pošte, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Stara Pazova neće dostavljati račune korišćenjem poštanskih usluga u štampanoj formi.

Korisnik može izvršiti uplatu fakturisanog iznosa, na osnovu računa dobijenog elektronskim putem, na isti način kao i sa računom dobijenim putem klasične pošte u štampanoj formi.

Prednosti elektronskog računa u odnosu na račun dobijen u štampanoj formi su:

– Sigurnost računa u pdf formatu i identičnost štampanoj formi računa
– Mogućnost arhiviranja računa u digitalnom obliku na računaru
– Zaštita životne sredine

Da bi se aktivirala ova nova usluga, potrebno je da popunite Zahtev za dostavu računa putem elektronske pošte koji možete preuzeti na našem sajtu: https://www.vodovodpazova.rs/primite-vas-racun-elektronskom-postom/ (nalazi se na početnoj strani našeg sajta, u kartici OBRASCI, u gornjem desnom uglu). ili dolaskom na naša blagajnička mesta: Stara Pazova, Nova Pazova, Banovci Dunav, Stari Banovci. Uz popunjen Zahtev neophodno je priložiti kopiju dokumenta o identifikaciji (lična karta) i kopiju računa.

Popunjen Zahtev možete predati lično na našim blagajničkim mestima ili poslati putem pošte na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“ j.p. Stara Pazova, Branka Radičevića 2, 22300 Stara Pazova (sa napomenom: „e-račun“) ili poslati skeniran obrazac Zahteva uz prateću dokumentaciju putem imejl-a: prijavastanja@vodovodpazova.rs.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije