• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 39. stav 1. tačka 5. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl. glasnik RS“, broj 87/2018), člana 20. stav 1. tačka 8. i člana 44. Zakona o lokalnoj samoupravi („Sl. glasnik RS“, broj 129/2007, 83/2014 – dr. zakon 101/2016 – dr. zakon i 47/2018) i člana 17. stav 1. tačka 8 i člana 48. stav. 1. tačka 11.Statuta opštine Stara Pazova,(„Službeni list opština Srema“, br. 9/2019), a na osnovu Zaključka Opštinskog štaba za vanredne situacije broj 820-55/2020-I od 03. decembra 2020. godine Predsednik opštine Stara Pazova donosi Odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji opštine Stara Pazova.

I
Proglašava se vanredna situacija na teritoriji opštine Stara Pazova.

II
Vanredna situacija se proglašava zbog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Stara Pazova usled zarazne bolesti COVID- 19, kao i očekivanog daljeg razvoja situacije na području opštine Stara Pazova i sprovođenja operativnih mera zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID-19.

III
O sprovođenju ove odluke staraće se Opštinski štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova, u skladu sa članom 43. i članom 44. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl. glasnik RS“, broj 87/2018).

IV
Ovu odluku dostaviti Okružnom štabu za vanredne situacije Sremskog okruga, UO, Republičkom štabu za vanredne situacije - Sektoru za vanredne situacije, Odeljenju za VS u Sremskoj Mitrovici, javnim preduzećima, ustanovama i drugim učesnicima u sprovođenju mera zaštite i spasavanja.

V
Ovaj Zaključak stupa na snagu odmah, a isti objaviti u „Službenom listu opština Srema“, kao i na oglasnoj tabli Opštinske uprave, internet prezentaciji opštine Stara Pazova i sredstvima javnog informisanja.

Preuzmite dokumenta:

ODLUKA

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije