• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

krizni stab sednica 03 12 2020 CIRNa osnovu člana 43. stav 1. tačka 7. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama ("Službeniglasnik RS", broj 87/2018) člana 10. Uredbe o sastavu načinu i organizaciji rada štabova za vanredne situacije ("Službeni glasnik RS", broj 27/2020), Opštinski štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova, na vanrednoj sednici održanoj dana 03.12.2020.godine, doneo je Zaključak kojim se predlaže Predsedniku opštine da proglasi vanrednu situaciju na teritoriji opštine Stara Pazova.

1. Opštinski štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova, na osnovu procene rizika za stanovništvo od zarazne bolesti COVID-19 i vanredne epidemiološke situacije na teritoriji opštine Stara Pazova kao i očekivanog daljeg razvoja situacije na području opštine,predlaže predsedniku opštine,da proglasi vanrednu situaciju u cilju preduzimanja hitnih i opertivnih mera zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID-19.

2. Štab će redovno informisati i obaveštavati stanovništvo i javnost o svim bitnim činjenicama od značaja za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, kao i o prestanku opasnosti zbog kojih je vanredna situacija proglašena.

3. Ovaj Zaključak stupa na snagu odmah, a isti objaviti u „Službenom listu opština Srema“, kao i na oglasnoj tabli Opštinske uprave, internet prezentaciji opštine Stara Pazova i sredstvima javnog informisanja.

Preuzmite dokument:

ZAKLjUČAK

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije