• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

krizni stab sednica 17 07 2020 CIRNa osnovu člana 41.stav 4. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Službeni glasnik RS“, broj 87/18, a u vezi sa
Naredbom o proglašenju epidemije zarazne bolesti COVID-19 („Službeni glasnik RS“ broj 37/20) i u vezi sa predlogom mera epidemiološke službe Doma zdravlja Dr Jovan Jovanović Zmaj Stara Pazova broj 820-36/2020-II id 16.07.2020 godine, Opštinski štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova, na sednici održanoj dana 17.07.2020. godine, donosi ZAKLjUČAK.

I

 1. OGRANIČAVA SE radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih, zanatskih i objekata za priređivanje igara na sreću na teritoriji opštine Stara Pazova. Radno vreme istih ograničava se na period od 06 časova do 23 časa.

2. Rad ugostiteljskih, trgovinskih, zanatskih i objekata za priređivanje igara na sreću prilagoditi tako da u istim može da boravi jedno lice na 4m2, uz
obavezu nošenja zaštitnih maski i poštovanja fizičke distance od 2 metra i odgovarajuće mere zaštite.

3. ZABRANjUJE SE održavanje svih manifestacija, proslava, organizovanog okupljanja sličnih događaja uključujući i sportska dešavanja na kojima bi učestovovalo više od 10 lica.

4. U kozmetičkim, frizerskim salonima, salonima lepote, fitnes centrima, teretanama obavezno je nošenje maski i rukavica, uz redovno provetravanje i dezifenkciju objekata.

5. NAREĐUJE SE vlasnicima bazena na teritoriji opštine Stara Pazova, da se broj posetilaca bazena ograniči do 300 posetilaca dnevno.

6. NAREĐUJE SE upotreba zaštitnih maski u svim zatvorenim prostorima i održavanje fizičke distance od minimum 1,5 m.

7. PREPORUČUJE SE nošenje maski na svim javnim mestima na otvorenom prostoru. Na mestima na kojima nije moguće obezbediti rastojanje od najmanje 1,5 metara (redovi ispred prodavnica, apoteka, autobuskih i voznih stajališta) nošenje maski je obavezno.

8. Svi sportski klubovi sa teritorije opštine Stara Pazova koji organizuju i održavaju treninge i takmičenja u sportskim salama i sportskim halama dužni su da se iste orgnizuju tako da jedno lice bude na 4 m2 zatvorenog prostora.

II

Za sprovođenje naredbe od tačke 1-5, zadužuju se poslodavci, vlasnici odnosno korisnici objekata u kojima se obavljaju navedene delatnosti, i isti su odgovorni u skladu sa zakonom.

Za sprovođenje naredbe iz tačke 6-8 zadužena su sva pravna i fizička lica.

III

Sprovođenje mera iz ove naredbe u skladu sa zakonom utvrđenim ovlašćenjima, obezbeđuje i nadzire Odeljenje za inspekcijske poslove Opštinske uprave opštine Stara Pazova.

IV

Ova naredba stupa na snagu odmah, a istu objaviti na oglasnoj tabli Opštisnke uprave, internet prezentaciji opštine Stara Pazova i sredstvima javnog inforimisanja.

Preuzmite dokument:

ZAKLjUČAK

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije